2777
2789
عنوان

امشب به مسافرتمون گند زدم

147 بازدید | 13 پست

سلام دوستان پیشاپیش معذرت می‌خوام اگه طولانی بشه ولی نیاز به صحبت و کمک شما دارم.

ما تقریبا از چند هفته هست که مهمون راه دور داشتیم. چند تا چند تا با هم اومده بودن. این مدت تو گرما همش لباس پوشیده تنم بود و واقعا از نظر جسمی خالی کردم. چون مدام باید در حال کار کردن و پذیرایی می‌بودم. مامانم از من خیلی خیلی بیشتر کار کرد و دستش الان نابوده.

یکی از مهمون هامون تقریبا هر سال میاد که بریم سفر باهاشون. دو نفر زن و شوهرن و سنشون بالاست. من نمی‌توانستم خونه تنها بمونم و بخاطر همین باهاشون اومدم سفر.

تا اینجا رو داشته باشین این مابین بگم که من خیلی درسم خوب بوده و رتبه خیلی لب مرزی داشتم و چند سال هم برای رشته ای که دوستش داشتم تلاش کردم و بنا به مشکل جسمی نشد. حالا یه رشته پایین تر از اون میخونم.

این مدت مهمون داشتیم که بچشون همون رشته رو میخوند. من کلا طی این مدت عصبی بودم. انگار جیگرم داشت میسوخت و زخمم تازه میشد. بقیه هم این مابین کم نمک به این زخم نریختن.

حالا اومدیم سفر. یکی دو روز اول خوب بودم. پریود شدم . دیگه نمیتونستم ذهنم رو کنترل کنم. تا به این موضوع فکر میکردم گریم می‌گرفت. دیروز یبار اینجوری شد که مامانم گفت جریان رو. امروز اومدیم یه ستاد اسکان فرهنگیان. کلی قبولی همون رشته رو داشت. شاید یه ربع فقط خیره شده بودم به بنر قبولی ها.

بعدش میخواستم لباس عوض کنم. به مامانم گفتم بیا پشت فلان در وایسا من عوض کنم چون اینجا ها دوربین داره. رفت اینو به بابام و اون پیرمرد همسفرمون گفت . چون پرسیده بودن چی شده.بعد پیرمرده گفت بگو اینجا عوض کنه ما نگاه نمی‌کنیم یا ما بریم بیرون عوض کنه. من خیلی خجالت کشیدم. میخواستم لباس زیرمم عوض کنم چون از صبح تو ماشین بودم و روز اول پریودمه. تو سالن به مامانم گفتم نمیخوام تو برام کاری کنی. اونم کلی ناراحت شد.

یه ربع رفتم یه گوشه ای پیچیدم به خودم از دل درد. وقتی پیدام کرد کلی زد تو سرش که ابرومو داری تو سفر می‌بری

باز گریم گرفت و همسفرامون فهمیدن. خیلی خجالت میکشم. الان مامانم سرش درد میکنه و ازم بدش میاد و باهام حرف نمیزنه. نمی‌دونم باید چیکار کنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیه مگه

نمی‌دونم بخاطر پریودی کلا هورمون هام به هم ریخته .از جای دیگه خیلی غصه داشتم یهو اینجوری شدم که چرا به همه هر چیزی رو میگی. اونام پیله کردن بیا ما نگاه نمی‌کنیم و اینا . کلا عصبی تر شدم. بعدشم حرفای بین من و مامانم خوب نبود. اونم عصبی بود کلی حرف بارم کرد که انتظارشو نداشتم. حرفاتون البته بین خودمون بود

متاسفم ولی رفتارتون در شان سن تون نیست...

قرار نیست تا آخر عمرت بشینی براش غصه بخوری ک..حالا مثلا اون رشته پرستاری بود،میخوای تا آخر عمرت پرستار دیدی،گریه کنی؟؟؟ بیخیال بابا...

بعد ها ازدواج میکنی،همسر میشی،مادر میشی و زندگی انقدررررر دغدغه های بزرگ تری جلوت میذاره ک از این غصه هات خنده ت میگیره..

حالا از فردا جوری رفتار کن که کارای امروزت رو بشوره ببره

از مامانت هم یه معذرت خواهی کن و بگو به خاطر پریودی ت یهو عصبی شده بودی..

نمی‌دونم بخاطر پریودی کلا هورمون هام به هم ریخته .از جای دیگه خیلی غصه داشتم یهو اینجوری شدم که چرا ...

بنطری الکی داری گیر میدی

همه چیو گنده کردی

از بنر فرهنگیان تا خستگی مهمون و ...

اتفاق خاصي نيوفتاده. فقط بخاطر پريودي عصبي شدي. به خودت خورده نگير. كار بدي نكردي بنظرم

آخه مامانم الان که میخواستم وقتی بقیه خوابن برم پیشش بغلش کنم پاشد رفت. با نفرت نگاهم می‌کنه.حرفایی هم بهم زد که به نظرم فقط تحملم می‌کنن و باری رو دوششونم

متاسفم ولی رفتارتون در شان سن تون نیست...قرار نیست تا آخر عمرت بشینی براش غصه بخوری ک..حالا مثلا اون ...

اصلا فراموش نمیشه. کلی تراپی رفتم انگار یه شکاف عمیق و به نقطه ضعف‌ بزرگه برام

آخه مامانم الان که میخواستم وقتی بقیه خوابن برم پیشش بغلش کنم پاشد رفت. با نفرت نگاهم می‌کنه.حرفایی ...

عيب نداره. مامان منم گاهي اينجوري ميشه. ولي بعدش اوكي ميشه. 

مامانا و دخترا هي دعوا كنن و اشتي كنن. به دل نگير😘

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات.