2777
2789

اینکه تو اوج نا امیدی خدا ورق زندگیتون برگردونده ؟؟؟؟

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

یا خدا🤲

یعنی میشه روزی برسه منم عشقم دوستم داشته باشه و عاشقم بشه بیاد خواستگاریم بهم برسیم منم آرزوهامو زندگی کنم . بزرگترین آرزوم اینه دست تو دست عشقم برم حرم امام رضا . الهی که امام رضا هم بخواد خودش شرایطو درست کنه. امام رضا بحق فاطمه زهرا و دلش عاشقش. امام حسین بحق فاطمه زهرا و شیر مادرت . و حضرت عباس با وفا بحق حضرت فاطمه زهرا و مقام باب الحوائجی که بهت داده و مادر بزرگوارت حضرت ام البنین میدونید چی میخوام از خدا بخواید که از ته دلش آرزوهامو برای خودم بخواد واسطه بشید منم خوشبخت بشم کاش سال دیگه این موقع نگاه حلقه تو دستم کنم بگم دیدی شد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم معجزه باشه یا نه

ولی خب، به عنوان یه آدم کاملا بی اعتقاد برگشتم با خودم گفتم اگه خدا منو اربعین ۴۰۴ ببره کربلا، دیگه واقعا آدم میشم

اربعین که نرفتم... یکم گریه کردم و اینا...

ولی همون روز اربعین، زنگ زدن گفتن اسممو نوشتن تو کاروان کربلا... بعد من اینجوری بودم کههههه....:))))😃

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

اینکه فهمیدم هر دردی هم بهم بده زیباس اینکه خودشو دوست داشته باشم خدایا شکرت همه چیزم تویی خدا

بعدش هنوزم زندگیتون پر از درد بود و هست یا سختی ها تموم شد ؟! 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲
نمی‌دونم معجزه باشه یا نهولی خب، به عنوان یه آدم کاملا بی اعتقاد برگشتم با خودم گفتم اگه خدا منو ارب ...

🥹🥹🥹

قطعا هست 

شما رو امام حسین بغل کردن 

بله بزرگترین معجزه اش برام این بود :👈روزی که فهمیدم خدارودارم❤️ ورحمتش مثل قطرات باران که میریزه روی زمین روی زندگیمم هست وهیچ وقت قطع نمیشه اگر احساس کنم کمبود دارم بخاطر اینه که کاسه ای که من زیر باران بردم وارونه بوده وگرنه رحمت خدا همیشگی اس

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

🥹🥹🥹قطعا هست شما رو امام حسین بغل کردن

من نمی‌دونم... ولی حسش خیلی عجیبه... ببین هنوز نرفتمااا ولی حسش عجیبه...:)))))))

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...