2777
2789
عنوان

کیا خیانت دیدن و موندن 😔

330 بازدید | 13 پست

تاپیک قبلیمه یکم دلداریم بدین ممنون❤️💔

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من

بیا تاپیک قبلم 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما چارش فقط اینه بری پیش مشاور. من تاپیک های قبلیت رو خوندم شما خودت خیلی مشکل داری و اصلا تلاش نم یکنی مشکلاتت رو حل کنی فقط میشینی ناله می کنی که همسرم فلان و بهمان هست. عزیز اون داره میکه جدا شو نمی خوامت یا جدا شو یا برو خودت رو درمان کن تا دختر طفل معصومت هم بیشتر از این آسیب نبینه. شما حتی به دختر خودت هم صبحانه نمی دی خونت رو تمیز نمی کنی به خودت نمی رسی چرا انتظار داری اطرافیان دوستت داشته باشن. خواهش می کنم به خاطر خودت برو درمان کن. 

عزیزم شما چارش فقط اینه بری پیش مشاور. من تاپیک های قبلیت رو خوندم شما خودت خیلی مشکل داری و اصلا تل ...

ممنون ازت عزیزم چشم اره والا من حتی واسه خودمم خوب نیستم بخدا قسم موندنم بخاطر بچمه بدون بچم میمیرم تازه اون داره ی نقشه هوایی می‌کشه بچمم ی جوری ازم دور کنه که طلاقم بده بچمم ببره 😭😭😭 اونم فقط بچه رو میخواد منو نمی‌خواد

سلام 

یه مشاور میشناسم فقط بدرد کسایی میخوره که نمیتونن زیاد برای مشاوره هزینه کنند از طرفی دنبال یه مشاور خوب هستن!

ایشون خیلی با انصاف هستن و شرایط خیلی خوبی رو برای کسایی که مشکل مالی دارند فراهم میکنن در کل هوای مراجعه کنندهاشون رو دارند.

از طرفی کلی رضایت تو کانال رضایت مندی شون هست 

گفتم این طوری منم کمکی کرده باشم چون تو این سایت خیلی ها شرایط مشاوره حضوری رو با این هزینه ها ندارند

ایدی رو بیکا P_z_314_70

ایدی تلگر ام consultation4

ممنون ازت عزیزم چشم اره والا من حتی واسه خودمم خوب نیستم بخدا قسم موندنم بخاطر بچمه بدون بچم میمیرم ...

اگه اهل نماز خوندن هستی چهله بردار تو گوگل سرچ کن 

زیارت عاشورا روش حق شناس سعی کن همیشه این چهله رو داشته باشی بطور عجیبی مشکلاتت از ریشه حل میشه خودتم باورنکنی چطورشده!!!

وزن الانم‌۸۲شروع رژیم از ۱۴۰۴/۵/۲۹انشاالله هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۷۰ وهدف نهایی۵۷ الان درحال حاظر جز گروه قرمز = رژیم پیوسته تاشب یلدا            

سلام عزیزم خوبی

استارتر چرا چند وقته نیستی 

کم پیدایی دختر

بیا یکم از خودت بگو 

چیکارا کردی 

ب خونه زندگیت رسیدی؟ 

همسرت تغییر کرد؟ 

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼
سلام عزیزم خوبیاستارتر چرا چند وقته نیستی کم پیدایی دختربیا یکم از خودت بگو چیکارا کردی ب خونه زندگی ...

به خونه و زندگیم رسیدم اما تنبلی انگار تو ذاتمه بازم روز از نو روزی از نو شوهرمم که شبو روز سر کوچکترین مسایل میگه جدا بشیم برو از زندگیم نمیخوامت حقو حقوقتم میدم برو

اگه اهل نماز خوندن هستی چهله بردار تو گوگل سرچ کن زیارت عاشورا روش حق شناس سعی کن همیشه این چهله رو ...

یعنی انجام بدم ممکنه خدا یا نگاهی ام به زندگی من بندازه؟

ممکنه چی عزیزم صدرصد سعی هیچ‌وقت این چهله اززندگیت حذف نشه باور کن به تمام آرزوهات میرسی فقط باخدا♥️حرف بزن قسمش بده امام حسین انشالله ۱۰۰در۱۰۰به تمام نیاتت میرسی

میدونی چیه تو شوهرکردی بچه هم داری درحال حاضرتاحدزیادی موفقی 

فقط به محبت شوهرت و خوشبختیت نیازداری که انشالله بی بروبرگرد بهش میرسی شک نکن♥️

این چهله رو ترک نکن بهت قول میدی بجاهایی برسی که هی ازخوشحال خدارو شکرکنی♥️

وزن الانم‌۸۲شروع رژیم از ۱۴۰۴/۵/۲۹انشاالله هدف اول ۸۰هدف دوم ۷۵ هدف سوم ۷۰ وهدف نهایی۵۷ الان درحال حاظر جز گروه قرمز = رژیم پیوسته تاشب یلدا            

عزیزم الان اگه کسی خیانت نبینه بایدتعجب کردم نمیدونم یاشایدم دورورم من این جوریه 

فقط بخدا توکل کن که همسرت سربه راه بشه 

میتونید سرچ کنیدگوگل نام چهل شهید راکپی کن تو گوشیت وهروز سوره یس رو به یکی شون هدیه کن .بعدش باخدا♥️درددل کن که شوهرت سربه راه بشه انشاالله هم میشه و تامیتونی فقط بخدا توکل کن دیگه یواش یواش قطار زندگیت توهم راه میفته و...دنیا بکامت میشه انشالله

چله زیارت عاشورا ب روش آیت الله حق شناس بسیار بسیار مجربه نا ممکن رو ممکن می کنه

شک نکن

با اعتقاد قلبی بخون

ان شاءالله ک حاجت روا بشی

✨🍃رفیق میشه برای روبه‌راه‌شدن کارهمسرم یک صلوات بفرستی؟! مرسی گلم💞🌼