یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این گلایه ها خیلی زیاده ولی ایا واقعا این خواست خدا بوده ؟ایا کی باعث فقر شماست ؟ خدا ! یا پدرمادرت ...
تعریفتون از خدا چیه؟ یه موجود محدود که فقط بازی رو ران کرده نشسته یه گوشه؟ اگر ناظر و عالم و قادر به کل مسائل هست میتونست برای کالبد شخص منبر فرض روح دیگه ای رو در نظر بگیره چرا من انتخاب شدم برای این جسم؟ یا چرا هزار و یک موقعیت به خواست خدا رقم خورد تا این دو شخص اشنا بشن ازدواج کنند و دقیقا تخمک و اسپری لقاح پیدا کنند بین اون همه که من به وجود بیام نه شخص دیگه ای
البته که من دقیقا خودم برای همین موضوعی که گفتی بچه نیاوردم که تموم بشم ولی همیشه برام سوال بود این مسئله کنترل شده هست یا اتفاقی یعنی به جز تفسیر علمی ایا میشه دلیل معنوی و فلسفی هم داشت یا نه
نه اصلا اینجوری نیست خدا چون بعضی بنده هاشو دوست داره امتحانش میکنه
خب چرا باید کسی رو به وجود بیاری و بعد امتحانش کنی؟! مخصوصا وقتی خودت به تمام نتایج آگاهی به عنوان خدا و محتاج آزمودن نیستی؟ موجودی که وجود نداره رو خلق کنی بعد عذابش بدی که چی؟
تعریفتون از خدا چیه؟ یه موجود محدود که فقط بازی رو ران کرده نشسته یه گوشه؟ اگر ناظر و عالم و قادر به ...
روح یه وجود واحده ، مطابق جسم شماست که شکل میگیره ، یعنی روح شما اگه وارد جسم یه پسر بود از خودش ویژگی پسرانه بروز میداد ، روح وقتی وارد لباس جسم میشه بروزش مطابقه اونجسمه