2777
2789
عنوان

به نظرتون تبعیضی که خدا بین بنده هاش میذاره علتش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 21 پست
خیلی ازاین ویژگیا ک گفتی طی زمان وشرایط خودش ب وجودمیان مثل سیاستمدارشدنبقیشم فکرکنم ژنتیکیه

نه سیاست داشتن با سادگی ذاتیه تجربه هم تاثیر داره ولی اون متفاوت از چیزی هست که من میگم

بعضی ها ساده دل هستند حتی اگه تحصیلات و تجربه بالایی هم داشته باشند مشخصه که انسان های ساده ای هستند

سوالم دقیقا همینه که ژنتیک فقط یه بازی رندومه؟ یعنی بر حسب تصادف الان وضع هر کدوممون اینه؟ اگر اینطوره که خیلی بی معنیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این گلایه ها خیلی زیاده ولی ایا واقعا این خواست خدا بوده ؟ایا کی باعث فقر شماست ؟ خدا ! یا پدرمادرت ...

تعریفتون از خدا چیه؟ یه موجود محدود که فقط بازی رو ران کرده نشسته یه گوشه؟ اگر ناظر و عالم و قادر به کل مسائل هست میتونست برای کالبد شخص من‌بر فرض روح دیگه ای رو در نظر بگیره چرا من انتخاب شدم برای این جسم؟ یا چرا هزار و یک موقعیت به خواست خدا رقم خورد تا این دو شخص اشنا بشن ازدواج کنند و دقیقا تخمک و اسپری لقاح پیدا کنند بین اون همه که من به وجود بیام نه شخص دیگه ای 

البته که من دقیقا خودم برای همین موضوعی که گفتی بچه نیاوردم که تموم بشم ولی همیشه برام سوال بود این مسئله کنترل شده هست یا اتفاقی یعنی به جز تفسیر علمی ایا میشه دلیل معنوی و فلسفی هم داشت یا نه

نه سیاست داشتن با سادگی ذاتیه تجربه هم تاثیر داره ولی اون متفاوت از چیزی هست که من میگمبعضی ها ساده ...

اینا هرکدوم تومحیط خودش ی امتیازه،ن یک مزیت کلی...

مثلاسیاستمداربودن بین رقبا خوبه،اما بین دوستای صمیمی بی اعتمادی میارع،من ندیدم دو دوست صمیمی باسیاست باهم رفتارکنن

خداروچه دیدی شایدآخرش همونی شدکه تومیخای🙏🏻

نه اصلا اینجوری نیست خدا چون بعضی بنده هاشو دوست داره امتحانش میکنه

خب چرا باید کسی رو به وجود بیاری و بعد امتحانش کنی؟! مخصوصا وقتی خودت به تمام نتایج آگاهی به عنوان خدا و محتاج آزمودن نیستی؟ موجودی که وجود نداره رو خلق کنی بعد عذابش بدی که چی؟ 

تعریفتون از خدا چیه؟ یه موجود محدود که فقط بازی رو ران کرده نشسته یه گوشه؟ اگر ناظر و عالم و قادر به ...

روح یه وجود واحده ، مطابق جسم شماست که شکل میگیره ، یعنی روح ‌ شما اگه وارد جسم یه پسر بود از خودش ویژگی پسرانه بروز میداد ، روح وقتی وارد لباس جسم میشه بروزش مطابقه اون‌جسمه

یعنی خدا به همه یه روح یکسان داده 

بقیه چیزا برمیگرده به اثرات جسمیه پدر مادرتون

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
تعریفتون از خدا چیه؟ یه موجود محدود که فقط بازی رو ران کرده نشسته یه گوشه؟ اگر ناظر و عالم و قادر به ...

خدا یه وجودی هست که اگاهی داره 

و چون بخیل  نیست ،نعمت وجود رو به بقیه بخشیده نه اینکه  

به وجود ما نیازی داشته باشه 

همه در شرایط نرمال از اینکه موجودن خوشحالن

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌