2821
2789
عنوان

آزمون کتبی icdl

77 بازدید | 13 پست

سلام 

دوستان کسی آزمونی کتبی فنی و حرفه ایی کامپیوتر داده چند تا سوال هست چقدر زمان میدن ؟

به امید روزی که بیام تاپیک بزنم قبول شدم  برای هدفم یه صلوات بفرستین لطفا تا انرژی های خوبتون بیاد تو زندگیم  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یه پی دی اف دادن به ما ۱۵۰۰ تا سوال داره گفتن همونو بخونید برید امتحان بدین

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

تشکر ازت من فردا امتحان دارم

کدوم شهری؟

به شمام همون پی دی اف و دادن؟

بعد بیا به منم بگو چند تا سوال بوده جقدر وقت

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

کدوم شهری؟به شمام همون پی دی اف و دادن؟بعد بیا به منم بگو چند تا سوال بوده جقدر وقت

شیراز 

پی دی اف ندارم 

سوالا از کجا آوردی؟

به امید روزی که بیام تاپیک بزنم قبول شدم  برای هدفم یه صلوات بفرستین لطفا تا انرژی های خوبتون بیاد تو زندگیم  
شیراز پی دی اف ندارم سوالا از کجا آوردی؟

خود آموزشگاه مون داد بهم من مشهدم نمیدونم سمت شما بدرد میخوره یا نه بازم میخای برات بفرستم؟

فقط باید جوابشو چک کنی چون بعضیاش اشتباهه

کدوم شهری؟به شمام همون پی دی اف و دادن؟بعد بیا به منم بگو چند تا سوال بوده جقدر وقت

۴۰ تا سوال بود 

۴۵ دقیقه زمان