2777
2789
عنوان

آزمون کتبی icdl

73 بازدید | 13 پست

سلام 

دوستان کسی آزمونی کتبی فنی و حرفه ایی کامپیوتر داده چند تا سوال هست چقدر زمان میدن ؟

به امید روزی که بیام تاپیک بزنم قبول شدم  برای هدفم یه صلوات بفرستین لطفا تا انرژی های خوبتون بیاد تو زندگیم  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تشکر ازت من فردا امتحان دارم

کدوم شهری؟

به شمام همون پی دی اف و دادن؟

بعد بیا به منم بگو چند تا سوال بوده جقدر وقت

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒

کدوم شهری؟به شمام همون پی دی اف و دادن؟بعد بیا به منم بگو چند تا سوال بوده جقدر وقت

شیراز 

پی دی اف ندارم 

سوالا از کجا آوردی؟

به امید روزی که بیام تاپیک بزنم قبول شدم  برای هدفم یه صلوات بفرستین لطفا تا انرژی های خوبتون بیاد تو زندگیم  
شیراز پی دی اف ندارم سوالا از کجا آوردی؟

خود آموزشگاه مون داد بهم من مشهدم نمیدونم سمت شما بدرد میخوره یا نه بازم میخای برات بفرستم؟

فقط باید جوابشو چک کنی چون بعضیاش اشتباهه

➖⃟🦋•••‌𝐵𝑒 𝑆𝑜𝑚𝑒𝑏𝑜𝑑𝑦 ‌𝑁𝑜 𝑂𝑛𝑒 𝑇𝒉𝑜𝑢𝑔𝒉𝑡 𝑌𝑜𝑢 𝐶𝑜𝑢𝑙𝑑 𝐵𝑒

کدوم شهری؟به شمام همون پی دی اف و دادن؟بعد بیا به منم بگو چند تا سوال بوده جقدر وقت

۴۰ تا سوال بود 

۴۵ دقیقه زمان