2777
2789

تقریبا همه چشمون دنبال زندگی ماست چون خودمون خواستیم سخته ولی زندگی برامون بخصوص الان ک یک بچه داریم توروخدا دعا کنید شوهرم ی آزمون داده شرمنده نشیم و قبول بشه یا بچه کوچیک داریم توروخدا از ته دلتون برامون دعا کنید من جز خدا و شما کسی رو ندارم این آخرین فرصت مون هست دعا کنید خدا نگاهمون کنه هم خستم هم واقعا مادر بودن و زن بودن چقدر سخته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما❤💜

ممنونم واقعا کم آوردم نمی‌دونمایشالا هیچکس حس درموندگی نداشته باشه یا زمانی مجرد بودم دنیا زیر پاک بود و نهایت مشکلم اختلافاتی خانوادگی هرچی بزرگتر میشی سختر میشه آدم له میشه

الهی بحق ابروی امام حسین حال دلتون خوب بشه کاراتون سروسامون بگیره.

درکتون میکنم بابچه کوچیک واااااقعا سخته.

الهم صل علی محمد وال محمد 

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
فداتون شم دمتون گرم خواهر امید بخدا ندیده نشناخته برای کسی خوش خواستن دل بزرگ میخواد

عزیزم قربونت برم شماهم مثل خواهر خودمی از صحبت ها و نگرانی هاتون معلومه خیلی قلب پاک و مهربونی دارید خدا بهتون نگاه کرده که انقدر ماهید. نماز استغاثه حضرت زهرا بخونید کارد رسیده به استخون درمان میشه ان شالله.

عزیزم قربونت برم شماهم مثل خواهر خودمی از صحبت ها و نگرانی هاتون معلومه خیلی قلب پاک و مهربونی دارید ...

انشالا راجبش زیاد شنیدم حتما اگه شد امشب میخونمش ممنون از حسن خوبی که از راه دور میدید نور بشه به زندگیتون 

الهی بحق ابروی امام حسین حال دلتون خوب بشه کاراتون سروسامون بگیره.درکتون میکنم بابچه کوچیک واااااقعا ...

ممنون از قلب بزرگتون من ایمان دارم دعای بنده در حق هم زود به عرش میرسه