2777
2789
عنوان

من شوهرمو دوست دارم

93 بازدید | 7 پست

اما خیلی باهم اختلاف داريم دوساله عقدیم همش بحث داریم باهم اما من شوهرمو خیلی دوس دارم نمیخام زندگيم خراب بشه چیکار کنم چند وقت دیگع ام عروسیمونه 

خیلی جنگو دعوا داریم الکی شمام تم عقد بودین بعد ازدواج بهتر شد ؟؟؟

درخواست ندین قبول نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ سال بعد بهتر شد ولی بازم پاچه همو گاهی میگیریم🤣

ما خیلی دعوا میکنیم اونم سر بحثای الکی خودمو خیلی سر زنشم میکنم میگم شاید من همسرم و درک نمیکنم 🥲🥲🥲 خوشبخت بشین عزیزم برا منم دعا کن سفید بخت بشم

درخواست ندین قبول نمیکنم

سعی کن یه فکری به حال رابطتون بکنی‌. اگر آروم آروم حرمتا از بین بره علاقه هم باهاش میره که میره

همه چی دو طرفس اما خیلی تلاش میکنم خوبتر بشه

درخواست ندین قبول نمیکنم

ما خیلی دعوا میکنیم اونم سر بحثای الکی خودمو خیلی سر زنشم میکنم میگم شاید من همسرم و درک نمیکنم 🥲🥲 ...

الهی آمین.مام سر اب سر هوا سر برق چیزای بیخود بحثمون میشه اوایل ناجور بود اما الان وسطش یکیمون ‌خندش میگیره🤣

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂

الهی آمین.مام سر اب سر هوا سر برق چیزای بیخود بحثمون میشه اوایل ناجور بود اما الان وسطش یکیمون ‌خندش ...

تو عقد چی؟ من چون هنو با اخلاق نشدیم همو درک نمیکنیم همو نمیفهمیم و این باعث دلخوری میشه

درخواست ندین قبول نمیکنم