2777
2789

منم،فقط یبار از حشر حاجت گرفتم اونم بعد اون صدمین باره چله میگیرم ولی جواب ندیدم حس میکنم خداقهره باهام

اگه امضامو دیدی میشه یه صـلوات واسـه رسیدنـ به حاجتمـ و یـه صلوات واسه شـفاے مادرمـ بفرستید؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش خیلی چیزا خوندم ولی حاجت نگرفتم دیگه دارم اعتقادمو از دست میدم

اینجوری نگین شاید خدا یکی بهتر از اون حاجت رو میده بهتون و اون در صلاحتون نیست ولی واقعا اولین شرط اینکه به نظرم که معتقد باشیم و به چیزی که میخونین تماما اعتقاد قلبی داشته باشین 

اینجوری نگین شاید خدا یکی بهتر از اون حاجت رو میده بهتون و اون در صلاحتون نیست ولی واقعا اولین شرط ا ...

راستش اصلا حالم خوب نیست و حس میکنم هر چی ام میگذره بدتر میشه دیگه نمیتونم نمازم بخونم

راستش اصلا حالم خوب نیست و حس میکنم هر چی ام میگذره بدتر میشه دیگه نمیتونم نمازم بخونم

من خودم چند سال پیش به حاجتی داشتم خیلی نذر و نیاز کردم بهش برسم ولی انگار کل کائنات اومده بودن که من نرسم به حاجتم ولی الان خیلی وقتا خدارو شکر میکنم که اون زمان نرسیدم بهش 

میدونی من خیلی معتقد نیستم خودمم ولی واقعا اعتقاد دارم هرچی به صلاح ادمه همون میشی هیچ وقت نباید از رحمت خدا ناامید بشیم چون واقعا خدا نه قصه رو میبینم ولی ما فقط چیزی که جلو پامونخ رو میبینیم