2777
2789
عنوان

عشقم بعد از یکسال رفت

136 بازدید | 16 پست

عشقم بعد از یکسال شرایط زندگیش رو بهانه کرد و رفت، درصورتیکه وقتی اومد بهم پیشنهاد داد بهم گفت منو با این شرایط قبول می کنی منم پذیرفته بودم

الان 3ماه ونیم گذشته افسرده شدم و روانپزشک دارو برام نوشت

حس می کنم شرایطش بهانه بود برای رفتنش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیای سخته فکرش هم لامصب از مغز نمیره هرچی ادم سرگرم باشه باز یه لحظه.... 😣

اره من حالم خیلی بد شد مخصوصا این اواخر اینقد حالم بد شد، خانواده م بردنم روانپزشک

اره من حالم خیلی بد شد مخصوصا این اواخر اینقد حالم بد شد، خانواده م بردنم روانپزشک

میدونم درکت میکنم خدااایی بعد ۸ سال ازفکرم نرفته لعنتی.. لعنت به روزی که دیدمش👺👺دست خود ادم نیس اصلا میون تموم سرگرمیا فکرش میاد😫

چه راحت میرن یعنی چرا👺

اشکال نداره رفته فقط من حالم خوب نشده فکر نکنم بشه شش ماه گذشته ولی واقعا انگار تو این دنیا نیستم هیچی خوشحالم نمیکنه

لامصب شب و روز تصویرش جلو چشامه💔