2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این گزارش مربوط به نمونه‌برداری (پاتولوژی) از اندوسرویکس (قسمت داخلی دهانه رحم) است.
خلاصه و تفسیر یافته‌ها:

🔹 معاینه ماکروسکوپی (Gross Examination):
دو قطعه بافت پولیپ مانند قهوه‌ای‌رنگ به اندازه تقریبی ۱×۰.۷×۰.۳ سانتی‌متر مشاهده شده است.

🔹 معاینه میکروسکوپی (Microscopic Examination):
در زیر میکروسکوپ، بافت نشان‌دهنده پولیپ اندوسرویکال است. این پولیپ حاوی غدد نامنظم در زمینه‌ای از استروما (بافت زمینه‌ای) با رگ‌های خونی ضخیم‌دیواره است.

🔹 تشخیص نهایی (Diagnosis/Impression):
پولیپ اندوسرویکال (Endocervical Polyp).

توضیح ساده:
پولیپ اندوسرویکال یک رشد خوش‌خیم (غیرسرطانی) در کانال دهانه رحم است. این ضایعه شایع است، معمولا خطری ندارد، و گاهی می‌تواند باعث خونریزی غیرطبیعی، لکه‌بینی بین قاعدگی یا بعد از نزدیکی شود.

پیامدها:

• این یافته بدخیم یا سرطانی نیست.
  • معمولاً با برداشتن پولیپ (که همین نمونه‌برداری بوده) مشکل برطرف می‌شود.
  • نیاز به پیگیری منظم توسط پزشک زنان وجود دارد، اما جای نگرانی جدی نیست.

آیا می‌خواهید من برایتان توضیح دهم که چه اقداماتی بعد از برداشتن پولیپ لازم است (مثل پیگیری‌های بعدی و مراقبت‌ها)؟

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡

این گزارش مربوط به نمونه‌برداری (پاتولوژی) از اندوسرویکس (قسمت داخلی دهانه رحم) است.خلاصه و تفسیر یا ...

سلام خیلی ممنونم لطف کردین 🥰🥰

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

این گزارش مربوط به نمونه‌برداری (پاتولوژی) از اندوسرویکس (قسمت داخلی دهانه رحم) است.خلاصه و تفسیر یا ...

در مورد علت سقط جنین چیزی ننوشته

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

در مورد علت سقط جنین چیزی ننوشته

در این گزارش پاتولوژی هیچ اشاره‌ای به علت سقط جنین نشده است.

🔹 گزارش فقط وجود پولیپ اندوسرویکال (یک ضایعه خوش‌خیم در دهانه رحم) را توصیف کرده.
🔹 پولیپ اندوسرویکال معمولاً باعث سقط جنین نمی‌شود. بیشتر ممکن است سبب خونریزی بین‌قاعدگی یا لکه‌بینی بعد از نزدیکی شود.
🔹 علت سقط می‌تواند عوامل بسیار متنوعی باشد (مشکلات کروموزومی جنین، مشکلات هورمونی، ناهنجاری‌های رحم، عفونت‌ها، مشکلات ایمنی، و ...). بررسی این موضوع نیازمند بررسی‌های تخصصی‌تر توسط پزشک زنان است.

پس این گزارش فقط یافته‌ی مربوط به وجود پولیپ خوش‌خیم دهانه رحم را نشان می‌دهد و دلیل سقط را توضیح نمی‌دهد.

می‌خواهید برایتان توضیح بدهم که چه آزمایش‌ها و بررسی‌هایی معمولاً برای پیدا کردن علت سقط انجام می‌شود؟

کاش گربه بودم.. نه کاری.. نه غصه ای.. فقط غذا و ناز و میومیو...🐈‍⬛💅🏻  🧡یک عدد ایلوروفیلیا هستم🧡