2777
2789

نمیدونم این چه دردیه لعنت به اون شبی که دستم خورد پیج اصلیم دلیلت اکانت شد و اصلا هرکاری کردم برنگشت دیگه خدابیامرزدش لعنت به اون انگشتم 

اصلا گوشیمو عوض کردم بازم همینه جالبیش اینکه تو گوشی شوهرم با مامانم پیج دوم زدم قشنگ اکسپلورشون فارسی بود همون اول بعد من با وجود زدن ده تا پیچ بازم همونه چرا؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با همون شماره قبلیت؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

با همون شماره قبلیت؟

اون شماره ایی که پیچ اصلیمو زدم خیلی وقته غیر فعاله اصلا ندارمش پس اون پیچه دیگه گذشت 

ولی با همین شماره قبلا پیج میزدم اینطوری نمیشد

بلاگرا رو فالو کن شاید درست شه

از این سرسام گرفتم که با وجود عوض کردن گوشی عوض کردن سیم کارت زدن ده تا پیج باز همینه ولی تو موبایل های دیگه اینطوری نیس

انگار اکسپلور وقتی میبینه مخاطب منم داره بازی در میاره

از این سرسام گرفتم که با وجود عوض کردن گوشی عوض کردن سیم کارت زدن ده تا پیج باز همینه ولی تو موبایل ...

یه مدت باهاش کار کن کم کم درست میشه. ولی من وقتی پیج جدید میزنم از همون اول فارسیه

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝