2777
2789
عنوان

پسری ک بم پیشنهاد اشنایی داده

127 بازدید | 19 پست

فوق العاده روتین داره سرش تو کار پیشرفت در امد و هدفدار 

اوایل زمان شرو صحبت گفت من قصدم جدیه چون بنظرم وقت و انرژی ادم خیلی مهمه توم اگ قصدت جدیه بگو اگ نیس بگو 

منم گفتم منم همنظرم 

بعد راجب ایندمم پرسید ک‌کدوم شهر مبری اینا گفتم معلوم نیست بعد گفت من دوست ک دختر باشن هم دارم در حد کار درسه منم گفتم منم همینطور دوست  جنس مخالف دارم 

من از حرفش خوشم نیومد اما وقتی نمیدونم با طرف چند چندم گفتم حساسیت نشون ندم فکر کنه عددیه اول کاری. 

حالا رابطه ک شرو شده یماهه اصن اهل پیام نیی فقط ز میزنه منم ادم بد تماسیم گاهی ج میدم گاهی ن 

قبلا بش گفتم تو فلان اپ ز میزنی من نمیبینم قبلش پیام بده بگو میخوام ز بزنم  چون تصویری میزنه و گف باشع اما بازم یعو ز میزنه و وقتایی ک ج نمیدم گاهی میپرسه چرا ج ندادی گاهی ن

و این ز زدنشم چهار پنج روز یباره

تابحال دیت نداشتیم گف اومدم فلان شهر شهری ک هردو دانشجویم میخوام ببینمت گفتم ببینم چ میشه 

یبارم بم گف چرا دیروز نبودی گفتم خب خودتم نبودی گف چون تو پ ندادی منم ندادم منم گفتم من هیجوقت دنبال ی پسر نمیرم 

اول کاری مدارکشم دیدم مجرده زن نداره 

اما خب من الان میکم چون ک دیت نداشتیم رابطمون کمرنگ شاید بعد دیت توجهش خوب شد ! چون من اصلا اصلا اصلا با این سطح از توجه و ارتباط ن راضیم ن ادامه میذم اما بش هیچیم نکفتم 

نظر شما چیه؟ 

باید هرچی میخوای و نمیخوای رو بهش بگی. یا قبول نمیکنه یا نه دیگه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی ک قصدش جدی باشه خ انرژی میزاره تو رابطه برای شناختت و اینا 

کسی نمیاد بگه من قصدم جدیه اول دو ماه با طزف آشنا میش بعد وارد مرحله دیگ میشه 

اینایی ک اول قول ازدواج و اینا میدن ۹۹ درصد دروغن 

الانم تو آبنمکی تمومش کن 

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹

کسی ک قصدش جدی باشه خ انرژی میزاره تو رابطه برای شناختت و اینا کسی نمیاد بگه من قصدم جدیه اول دو ماه ...

زود نبس برا تمام کردن ؟ اخه هنوز چیزی شرو نشده 😂😃😃😃شاید بعد دیت جدی تر شدیم شاید از این ادمهاس تا قبل دیت رابطه براش جدی نیس

باید هرچی میخوای و نمیخوای رو بهش بگی. یا قبول نمیکنه یا نه دیگه

مسخرس بگم دوست دختر نداشت باش وقتی رابطمون تو این مرحلس! و مسخرس بگم بیشتر باش! بودنی ک با گفتن من باش نمیخوام

مسخرس بگم دوست دختر نداشت باش وقتی رابطمون تو این مرحلس! و مسخرس بگم بیشتر باش! بودنی ک با گفتن من ب ...

وقتی رابطه قراره جدی باشه و صرفا وقت گذرونی نیست ، گفتن توقعات اصلا مسخره نیست.

نگو تو فلان باش بهمان باش.

بگو من تو رابطه جدی دوست دارم چت کنم، روزی یبار فقط میتونم تل ج بدم، یا هرچیز دیگه....

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

وقتی رابطه قراره جدی باشه و صرفا وقت گذرونی نیست ، گفتن توقعات اصلا مسخره نیست.نگو تو فلان باش بهمان ...

با چیزای ک گفتم اصن این رابطه ممکنه جدی بشه؟ بقیه میگن تو اب نمکی

با چیزای ک گفتم اصن این رابطه ممکنه جدی بشه؟ بقیه میگن تو اب نمکی

من که کلا میگم بخاطر لانگ بودن بیخیالش شو، حتی اگه درست حسابی ام بود

مسخرس بگم دوست دختر نداشت باش وقتی رابطمون تو این مرحلس! و مسخرس بگم بیشتر باش! بودنی ک با گفتن من ب ...

نمیدونم چرا حس میکنم میترسی ولت کنه ؟ مگ نمیخادت پس باید همه مرز ها رعایت بشه همه حرمت ها حفظ بشه  

بابا به مامان چیزی نگو 🥲‌‌‌‌‌🌹🌹🌹 این که نمیتونی جواب بدی میری تو تاپیکام میگردی برای جواب سوالت چیزی از من کم نمیکنه خودتو زیر سوال میبری🌹🌹🌹اگر ادعای شخصیت دارین درست صحبت کنین تا درست باهاتون صحبت بشه 🌹🌹 تاپیک فیک میزنی دنبال احترام نباش 🌹🌹