نزدیک به ماهه بیماری گوارشی گرفتم اسهال استفراغ تب دکتر برام دارو نوشت دو هفته میگذره حالت تهوع دارم خوب نشدم چیکار کنم تو اینترنت نوشت التهاب روده داری
منم اینجوریم الان... استفراغ نیس، تهوع و اسهال شدید، بمن گفتن ویروسه، ولی خودم نگرانم
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
اره باید چرک خشک کن بخوری دختر من ی ماه اینجوری بود روانی شدم همش دل درد بود بردمش سونوگرافی شکم الت ...
چرک خشک کن چی خورد، مترونیدازول یا آموکسی سیلین یا سیپروفلوکساسین؟
خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید.
عزیزم به من گفتن ویروسه داروها خوردم اسهال قطع شد همچنان تهوع درد شکم دارم سه هفته میگذره اذیت میکن ...
منم از ۲۱ تیر تهوع داشتم..