2777
2789

قرص کینگ فت خوبه 

یا پودر رویال ؟

شما چی خوردید

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتن لایکم کن

البته من میترسم شکم و پهلو بیارم یا دوباره وزن قبلیم برگرده چون شنیدم اینا عوارضشن

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕 هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ 

من هدا میخورم چاق میشم

خش بحالت

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

به نام خدا چاق نشو پشیمون میشی خداحافظ

جدی؟آخه من براش چند وقته اقدام کردم چون همه بهم میگن مگه سوءتغذیه داری و....

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

کپسول چاقی صوفیا😐🤌💔

ترک خورد بدنم ،شکمم آوردم 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

به نام خدا چاق نشو پشیمون میشی خداحافظ

قبلا چاق بودم راضی بودم الان لاغر شدم دلم میخاد چاق شم

معجون بو علی سینا از با سلام سفارش دادم

چند کیلو چاق شدی برگشت داشت یا ن

هورمونات بهم نریخت ؟

تاثیر داره؟؟اگر اره پریودیم شده دوماهی یبار 😐💔

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.