2777
2789
عنوان

بعد هشت سال بالاخره‌ شد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 5351 بازدید | 129 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شادن کجااییتایپیک قبلی ندیدی😁😅اونجا به یادت بودم😅💕

الان رفتم نگاه کردم😂😂

ممنون که به یادمی😍❤️❤️❤️😂

کلا که کم میام سایت

ولی چند وقتی هم هست که شوهر جراح از سرم افتاده😂قرص اعصاب که میخورم روانم اسوده استتت😂😂😂

الان رفتم نگاه کردم😂😂ممنون که به یادمی😍❤️❤️❤️😂کلا که کم میام سایتولی چند وقتی هم هست که شوهر جرا ...

قربونت🤍

نه بیا،خانم دکتر گفتن بنگاه ازدواج زدن😂

جراح اره سخته کلا تو خونه نیست

لیست پره دکترا تموم میشن😂

عههه

به من که رسید پر شدددد؟؟؟

چند ماهه من دارم اینجا خودمو دو قسمت میکنم که شوهر جرتح میخوام بعد حالا زارت لیست پر شد؟

قبوللل نیستتتتتت

عههههخه

عهههبه من که رسید پر شدددد؟؟؟چند ماهه من دارم اینجا خودمو دو قسمت میکنم که شوهر جرتح میخوام بعد حالا ...

دیگه حضوریا میبرن😂ولی تفاوت سنی همکاراشون هم باهات زیاده،دانشگاه که میری شاید پیدا شد🫠

خانم دکتر دندون پزشکم قبوله🤣

خیلی خوشحالم براتون😍😍 الهی پر روزی و برکت باشه براتون🙏🙏

ممنونم عزیزم محبت داری

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

سلام خانم دکتر یه سوال داشتم اگه میشه جواب بدین.. بعد ارتودنسی سیمی که میزنن پشت دندون، اون باید ت ...

سلام عزیزم

اصولا چند سالی باید بمونه

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

اخیییی عزیزم مبارکت باشه ایشالا پربرکت و پردرامد باشه برات😍😁حالا الان انقد ذوق داری، وقتی داری وسا ...

قربونت برم عزیزم😍

اره اتفاقا😍 همش خیال پردازی میکنیم دکور رو چیکار کنیم وسایل چی بخریم

از یه طرفم نمیدونم امینطوری به صورت اولیه راهش بندازم بعد کم کم ارتقاش بدم چون واقعا از نظر مالی تو تنگنا هستیم. یا بذارم پول دستم اومد یهو همه چیز رو خوب بگیرم