2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان سمت شما چقد تعلق گرفته؟کلان شهر هستین؟

نه ولی ساخت و ساز خوبه اینجا ،سمت ما عمران زیاده هست تا کار همزمان میشه گرفت من عمران نیستم آشنام که عمران هست کاراشو دیدم مثلا چند تا کار ور داشته هر کدوم دیویست یا سیصد متر ، زیاد جالب نیست 

الویت با پایه بالاتر هست اونا کار رو وردارن میدن به اونا اول

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم
اخه ۸۰۰۰متر سهمیه دارن چطور ۳۰۰متر؟

داشته باشن کل سهمیه پر نمیشه 

تعداد کار همزمانت هشت تا هست مثلا هشت تا کار سیصدمتری بهت میخوره بر میداری میشه میشه 2400متر

بیشتر از هشت ها نمیشه همزمان برداشت هشت تا کار هزار متری نریخته که اونم واسعه پایه سه بعضی پایه بالاها هستن دوستام تو شهرهای دیگه میگن به کارهای کوچیکم رحم نمیکنند و بر میدارن خیلی بستگی به جایی که زندگی میکنی داره و اوضاع ساخت و سازش و تعداد مهندسین

سلام عزیزم من همسرم پروانه داره و میدونم سال گذشته حقوقیش کرد

سلام پایه همسرت چقدره؟

کدوم پروانش رو حقوقی کرد و چقدر گرفت؟ 

مدتش چقدره؟

داشته باشن کل سهمیه پر نمیشه تعداد کار همزمانت هشت تا هست مثلا هشت تا کار سیصدمتری بهت میخوره بر مید ...

خب منم همینو میگم .میگم دیگه لا اقل ۲۰۰۰متر برسه نه اینکه ۳۰۰متر.درسته؟

داشته باشن کل سهمیه پر نمیشه تعداد کار همزمانت هشت تا هست مثلا هشت تا کار سیصدمتری بهت میخوره بر مید ...

اره تازه متوجه شدم منظورتو.فک کردم گفتی کلا ۳۰۰متر...سمت شما تعرفه نظارت متری قدره؟