یچیزی هست ک الان برام سوال شده چرا همه +خودم انقدر از طناز بدشون میاد درسته بدی هایی داشته ولی خدایی تو اون برنامه همشون بد کردن مثلا ترانه که انقدر به نگار بدی کرد کمتر از طناز هیت میگیره اصن ترانه هیت نمیگیره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بعدم اون مشخصه تو دلش چیزی نیست همون طوری که تو مغزشم چیزی نیست
ولی طناز از قصد بدجنسی میکنه
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) goftino.com/c/BVamgS پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/
درباره همجنسش زیادی حرف مفت میزد؛ بدون اینکه حتی بعدا ذرهای احساس پشیمونی داشته باشه. زیادی از اول برنامه به شاهین میچسبوند خودشو و با اینکه هنوز ۳ هفته اس همو میشناسن عجیب غریب ادعای عاشقی میکنه انگار صد ساله خاطرخواهن. دروغگو هست و حرفاش متناقضه. فیکه و احساس واقعی بودن ازش نمیگیریم. ذهنیت اشتباهی داره درباره خیلی چیزا. مثل عادی سازی خیانت، افتخارش به پسر بازی و..