2777
2789
عنوان

عشق ابدی

814 بازدید | 69 پست

یچیزی هست ک الان برام سوال شده چرا همه +خودم انقدر از طناز بدشون میاد درسته بدی هایی داشته ولی خدایی تو اون برنامه همشون بد کردن مثلا ترانه که انقدر به نگار بدی کرد کمتر از طناز هیت میگیره اصن ترانه هیت نمیگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترانه حداقل تمیز و خوشگله 

بعدم اون مشخصه تو دلش چیزی نیست همون طوری که تو مغزشم چیزی نیست

ولی طناز از قصد بدجنسی میکنه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

ترانه حداقل تمیز و خوشگله بعدم اون مشخصه تو دلش چیزی نیست همون طوری که تو مغزشم چیزی نیستولی طناز از ...

دقیقا ترانه ادم بی اعتمادبنفسیه که اجازه داده اون انگلا راجبش حرف بزنن 

من گربه ملوس ۱۲۳م دارنیستم من نگینم بچه ها نازی نیستم لطفاسوال نکنید💛
یک بخاطر کثیف بودنش دو اینکه بقیشون یه جاهایی خیلی بد بودن ولی طناز روزی نبود که بقیه رو به جنگ نندا ...

افرین دقیقا مشخصه نیتش چی بود 

یک به یک از هم بیخودتر

یه خانم با کلاس و اصیل اصلا جاش اونجا نیست

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
تورابطه همه دخالت کرده پشت همه بد گفت چرک کثیف ببش از حد اویزونه ففط بخاطر برند شدن چشماش بسته که بم ...

من که دیگه نمیبینم ولی وقتی کع دیدم با فهمیدن اینکه شاهیز بهش خیانت کردن بازم موند فهمیدم واقعا فیک و پولکیع

درباره هم‌جنسش زیادی حرف مفت می‌زد؛ بدون اینکه حتی بعدا ذره‌ای احساس پشیمونی داشته باشه. زیادی از اول برنامه به شاهین می‌چسبوند خودشو و با اینکه هنوز ۳ هفته اس همو‌ میشناسن عجیب غریب ادعای عاشقی می‌کنه انگار صد ساله خاطرخواهن‌. دروغگو هست و حرفاش متناقضه‌. فیکه و احساس واقعی بودن ازش نمی‌گیریم. ذهنیت اشتباهی داره درباره خیلی چیزا. مثل عادی سازی خیانت، افتخارش‌ به پسر بازی و..

دانش‌جو🦋

اره اولا که اومده بود تو برنامه خیلی خوب بود یهو منفور شد

من ازاولم ازش متنفربودم اخه کی پسری که یه روز میشناسه رو بوس میکنه به همجنسشم رحم نمیکنه