2777
2789
عنوان

خیلی دوس دارم پول دربیارمممم

204 بازدید | 29 پست

بچه ی ۴ماهه دارم نمیتونم برم بیرون خونه

چ پیشنهادی دارین؟ 

95💞...96💍...97👰‍♀️🤵‍♂️...98🏠...99🤍...۴۰۰🚘...40۱🧑‍🎓...402🏖️🌊...403🤰...404🤱🏻

برنامه ی طلاین داری؟ با ثبت نام و هر دعوت 7 میلی طلا میده. EWRQPQD این کد منه اگه خاستی

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه امضای باحالی 😍 

منم دوست دارم ، من مجردم میتونم برم بیرون اما نمی‌دونم چه کاری میشه انجام داد ، نیاز مالی ندارم که مثلا برم فروشنده بشم دوست دارم یه کاری باشه که بتونم گسترشش بدم ولی نمی‌دونم چی

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

برنامه ی طلاین داری؟ با ثبت نام و هر دعوت 7 میلی طلا میده. EWRQPQD این کد منه اگه خاستی

میشه ازش درآمد داشت؟

بله چطور از کجا فهمیدی؟

زدی ۲۲ سالته و ۹۵ با اموجی حلقه حساب کرده دیده برا ۹ سال پیشه

۲۲ منهای ۹ میشه ۱۴

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

چه امضای باحالی 😍 منم دوست دارم ، من مجردم میتونم برم بیرون اما نمی‌دونم چه کاری میشه انجام داد ، ن ...

ممنون😂♥️

چندسالته تحصیلات چیه؟

درس بخووون

زدی ۲۲ سالته و ۹۵ با اموجی حلقه حساب کرده دیده برا ۹ سال پیشه۲۲ منهای ۹ میشه ۱۴

منم حدس زدم از امضا فهمیده باشه.. 😂

ممنون😂♥️چندسالته تحصیلات چیه؟درس بخووون

۱۹ کنکور دادم امسال میرم دانشگاه ، اما خب تا کی از بابام پول بگیرم😂

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌