2777
2789
عنوان

کشیدن دندان عصب کشی شده درد داره 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 28 پست
یعنی الان نمیکشه؟

دندونی که عفونت کرده رو هر چقدر آمپول بی حسی بزنن بی حس نمیشه . بعضی از عفونت ها هم کمه ولی درد داره . دکتر متوجه نمیشه . خودت فقط متوجه میشی . دندونتو تمیز کن آشغال غذا تو دندونت نباشه ‌. با آب ولرم بچرخون تو دهنت که تمیز بشه . بعدش از قطره دنتول استفاده کن عفونت رو خیلی زودتر از بین میبره و دردش هم میندازه . یه ذره پنبه بزن نوک خلال دندون و قطره رو بزن بهش . فقط هم به دندون بزن چون داخل دهن و زبون رو میسوزونه . با این دندونت غذا نخور . چند روز سعی کن غذاهایی مثل سوپ و پوره سیب زمینی و آش و ... بخوری که اذیت نشی . غذا باهاش بخوری دوباره عفونت میکنه . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دردش زیاده اینقدر دیگه شیاف دیکلوفناک 100 استفاده کردم کع نگو، فقط با شیاف آروم میشه 😖

عفونتش خیلی زیاده پس عزیزم.

درد مداوم که با مسکن آروم نشه نشانه عفونته

معمولا نبض داره

صورت ممکنه ورم کنه

دست بزنی به صورت درد داره گاها

برو دکتر چون عفونت زیاده برات پنی سیلین تزریق می‌کنه داروی خوراکی خیلی طول میکشه عفونتو کم کنه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اخه دندون عصب کشی شده شکسته دیوارش ریخته

این اتفاق برای من قبلا یه بار افتاده . عصب دندون ها به هم نزدیکه فکر میکنی همین دندون درد میکنه ولی دندون بغلیه . معمولا بین دو تا دندون اون زیر دندون که دیده نمیشه خراب میشه . اگر دکتر بی تجربه ای باشه متوجه نمیشه . من تجربه ش کردم حرفمو گوش کن . خیلی حیفه بخوای یه دندون رو که میشه پرش کرد بکشی . بعدا دونه ای ۲۰ میلیون باید ایمپلنت کنی . برای دندون شکسته ت بعد از اینکه پر کنه بگو روکش بزاره . چون پر سدن دندونت دو تکه میشه بعد از یک ماه از هم جدا میشه ‌ بازد روکش بزاره حتما . 

شما دندون کشیدید؟

اره من دوتا دندون عقلانو کشیدم 

هیچی نفهمیدم

یه دختر پر انرژی شمالی 😍که دست پختش زبانزد فامیله (مخصوصا غذا های شمالی)🥰اگه امضامو میخونی برام یه دونه صلوات بفرس فرستادی بگو منم برات بفرستم❤️

حیف نکن دندونتو.کدوم شهری

رفتم دندونذپزشک گفت که از اون دندونت نیست دندوندعقلت داره اذیت میکنه و درد و پوسیدگی از اونه، و جراحی کرد دیروز ولی بخیه نزد.... نمیدونم طبیعیه یا نه چون هرچی میخورم میره داخل حفره😑

این اتفاق برای من قبلا یه بار افتاده . عصب دندون ها به هم نزدیکه فکر میکنی همین دندون درد میکنه ولی ...

اتفاقا رفتم دکتر بعد از عکس انداختن و معاینه گفت دندون عقلت پوسیده شده و داره اذیت میکنه و دیروز اونو جراحی کرد ولی متاسفانه نمیدونم چرا بخیه نزد اندازه یه حفره بازه کاملا غذا یا هرچی میخورم میره داخلش نمیدوونم چیکار کنم چرا بخیه نزد

عزیزم طبیعیه .اب و نمک‌قرقره‌کن .اون حفره باید پر شه

آب نمک رو روی سه چهار بار قرقره میکنم ولی چیزی که تو حفره میمونه با اب نمک تمیز نمیشه باید با چیزی درش بیارم که بعدش به شدت درد میگیره😖

درست برات انجام نداده دندان عصب کشی که نباید درد داشته باشی عصب کشی یعنی دندان مرده  بعد هم ترس نداره بی حس میکنند ولی وقتی بی حس شد اومد بکشه الکی بگو هنوز درد داره یکی دیگه برات میزنه دیگه کلا متوجه نمیشی

درست برات انجام نداده دندان عصب کشی که نباید درد داشته باشی عصب کشی یعنی دندان مرده بعد هم ترس ندار ...

اتفاقا دو روز پیش رفتم دکتر و گفت دندون عصب کشی شده مشکلی نداره مشکل از دندون عقلته اون داره اذیت میکنه، و دندونمو کشید ولی اندازه یه حفره بزرگ باز مونده و هرچی میخورم توش گیر میکنه.... لخته خون تشکیل نشده خیلی اذیتم 😖