2777
2789
عنوان

سر تاپیک قبلی ک گفتم همه شوهر کردن

133 بازدید | 19 پست

خانما نمیدونم چرا میخام ریپلای کنم پیاماتونو نمیتونم چیزی بنویسم.

گفتم ک بیشتر دخترای فامیل ک ازمن کوچیکترن شوهر کردن مهم یهو دلم خاست ازدواج کنم😂ولی کلا من خونوادم اصلا همچین اجازه ای نمیدن من ۱۸ سالمه اونا هممشون از من کوچیکترن 

ولی ب طور کلی بگم من وقتی میشنوم یکی ازدواج کرده میگم خدایااا بدبخت شد رفت مسئولیتش چندبرابر شد

همیشه میگفتم ازدواج کنم تایپم آدم پولدار نیست

باید خوش ذات باشه با اصالت و خانواده دار باشه صداقت و باطن پاک

ولی من دلم‌میخاد ب یجایی برسم باعث سربلندی خونوادم بشم و نمیخام ی پسر مردم بیاد بهم بگه(خوشبختت میکنم) میخام خودم خودمو بکشم بالا و خوشبخت شم

میخام دستم تو جیب خودم باشه ن چشم ب جیب شوهر

دلم میخاد هیچوقت قبل ۲۵ ازدواج نکنم و زمانی ک فهمیدم میتونم ی زندگی رو ب نحو احسن اداره کنم ازدواج میکنم 

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)

الان دقیق وفت ازدواجته قوی بازب درنیار بیست سالت بشع اصلا دلت نمیخواد ازدواج کنی چون کیس مورد نظرت پیدا نمیشه و این روزا تا یه دختر 19سالع باشع هیچکس 25 سالع رو نمی گیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دقیق وفت ازدواجته قوی بازب درنیار بیست سالت بشع اصلا دلت نمیخواد ازدواج کنی چون کیس مورد نظرت پ ...

داری میگی برو خودتو بدبخت کن؟؟چون اره الان تو این سن دختر عاطفی فکر میکنه ن عقلانی

اتفاقا بخاطر همین میخام تا زیر ۲۵ ب ازدواج فکر هم نکنم

الان دقیق وفت ازدواجته قوی بازب درنیار بیست سالت بشع اصلا دلت نمیخواد ازدواج کنی چون کیس مورد نظرت پ ...

این چه حرفیه میزنی ؟ اگه طرف ظاهر و باطنش یکی نبود چی؟ صرفاً بخاطر اینکه یه مرد ابله ۱۹ ساله رو به ۲۵ ترجیح میده خودش بیچاره کنه؟

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

وا کی همچین حرفی زده من خودم دوتا بچه دارم درحالی که دوستام تازه ازدواج کردن خوشبختم هستن بنظرم زیر۲۵ ازدواج کنسله

وا کی همچین حرفی زده من خودم دوتا بچه دارم درحالی که دوستام تازه ازدواج کردن خوشبختم هستن بنظرم زیر۲ ...

دقیقا 

دختر باید سنی برسه ک مطمئنه داره باعقلش تصمیم میگیره نه قلبش

دقیقا دختر باید سنی برسه ک مطمئنه داره باعقلش تصمیم میگیره نه قلبش

آره واقعا من الان که به خودم فکر میکنم میگم کاش دیرتر ازدواج میکردم با عقل الان قطعا خیلی اشتباهاتو نمیکردم 

آره واقعا من الان که به خودم فکر میکنم میگم کاش دیرتر ازدواج میکردم با عقل الان قطعا خیلی اشتباهاتو ...

مگه چندسالگی ازدواج کردین؟