abbyy مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 240 عنوان کیا در کنار دانشگاه سرکار میرن 69 بازدید | 7 پست من تازه شروع کردم کارم فروشندگی تو لوازم تحریره شیش ساعت تایم کاریمه چهار تومن میده بهم بنظرتون مناسبه حقوقش؟از پاییزم دانشگاهم شروع میشه شما واقعا میتونین درس و کارتون رو مدریت کنین؟ 1404/05/25 | 15:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nabbi عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 1999 وای چه کم میده بهت عزیزم الان ساعتی یک تومن هست حداقل 6 باید بهت بدهارزش ندارهاگه کارشناسی هستی بعید میدونم بشه کار پیدا کرد چون 5 روز در هفته کلاسخودم کارشناسی ام تا الان که پیدا نشده البته چون رشتم اینطوریه تهران باشی فکر کنم بتونی
abbyy مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 240 ۴ تومن کم نیست؟ تو دیوار هرچی گشتم نبود تازه تایمای بیشتر با همین حقوق میدادن
abbyy مدیر استارتر عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 240 وای چه کم میده بهت عزیزم الان ساعتی یک تومن هست حداقل 6 باید بهت بدهارزش ندارهاگه کارشناسی هستی بعید ... اخه تو دیوار زیاد گشتم همشون همبنقدر بود حقوقاشون نمیدونم دیگه چبکار کنم بخدا😭💔نه من چون ازاد میرم میتونم تایم و خودم تنظیم کنم ترم پیشم کلا هفته ای سه روز کلاس برداشتم