2777
2789

عزیزم ما علائم تنگی نفس نداریم خود تنگی نفس علامت بیماری‌های قلبی و ریوی و بیماری‌های دیگه می‌تونه باشه

تپش قلب و تنگی نفس  به شماره افتادن نفس‌ها و سخت نفس کشیدن اینا خطرناکه باید زودتر به پزشک مراجعه کنی

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  
عزیزم ما علائم تنگی نفس نداریم خود تنگی نفس علامت بیماری‌های قلبی و ریوی و بیماری‌های دیگه می‌تونه ب ...

آها خب من یه حالتی داره که اذیت میشم 

بیشتر هم وقتی استرس دارم این مدلی میشه 

به نفس نفس میوفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها خب من یه حالتی داره که اذیت میشم بیشتر هم وقتی استرس دارم این مدلی میشه به نفس نفس میوفتم

اگه استرس هم داری باید بری پیش متخصص قلب چک بشی نوار قلب بگیره اگه لازم نباشه دیگه اکو نمیکنه اگه هم لازم باشه که اکو هم میشی 

بالاخره یه قرصی مثل متوپرولول یا پرانول یا هر چیز دیگه ای برای استرست میده بهت 

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن