2777
2789

دهه ی ۶۰ وسط جنگ. اصلا هم این همه امکانات فعلی نبود. همه خانواده ها عروسی داشتن. کلی بچه به دنیا اومد و اتفاقا یکی از مسئولیت پذیر ترین و تلاش گر ترین نسل ها شدن

به خدا قرار نیست بچه غرق در امکانات باشه.

نیازها باید تامین بشه ولی نیاز با نیاز تراشی خیلی فرق داره.

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدوم وضعیت؟

گرونی؟

گرونی هست قبول ولی خیلیا ها توی این گرونی خرجشون رو بیشتر از قبل گرونی کردن

انواع عمل جراحی و زیبایی که خیلیاش اصلا نیاز نیس و صرفا جهت پیروی از مد هست

انواع لوازم آرایشی گرون انواع روتین پوستی گرون خارجی انواع لباس های مارک و تیپ های آنچنانی

گرونی شده ولی تجملات مردم بیشتر از قبل شده یعنی کسی که این کارارو کنه بعد از گرونی بنالع و بچه نیاره که چون گرونیه واقعا مسخرس

الانم دیررنیس

فاصله سنیشون خیلی زیاده با این مشکلاتی هم که هست و دوستان تو این تاپیک گفتن واقعا خودم پر از تردیدم اما همسرم اصرار داره

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

همین یکی میاوردمولی وقتی برق میره و گرمشه تو‌دلم شرمنده اش میشم وقتی یه چیزی میخواد که خیلییی گرونه ...

سختی و محرومیت (در حد معقول نه زیاد)برای مسیر رشدی و تربیتی بچه ها نیازه 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
نه ، بچه نبض زندگیه .....غیر قابل وصفه

همین من حالا مادر نیستم خلاصه گفتم عشق مادری

اما برا ی مادر بچش عشق غیر قابل توصيفه

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

منم میگم کاش دوتا پشت هم اورده بودم چون الان پسرم ۱۳ سالشه شوهرم مدتیه گیر داده برا دومی دیگه داره م ...

برا زندگی تون که خیلی تنوع پیش میاد حتی رابطه خودتون و همسرتون هم خیلی بهتر میشه ولی دیگه به درد پسرتون نمبخوره چون من خودم یه پسر ۱۴ ساله دارم یه دختر ۱۲ ساله یه پسرم دارم ۱۷ ماهش هست ولی اینقدر این سومی اونا حرص میده ولی با این حال دوسش دارن به پسرم وابسته هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
کدوم وضعیت؟گرونی؟گرونی هست قبول ولی خیلیا ها توی این گرونی خرجشون رو بیشتر از قبل گرونی کردنانواع عم ...

دقیقا خود من نسبت به ۲۰ سال پیشم که اوایل زندگیم بود ۱۰ برابر خرج پیکنم ،درسته گرونیه ولی قدرت خردید ادم ها نسبت به گذشته بیشتر شده ،من هفته ای یک روز مشاور مرکزی هستم که مدد جوها تحت پوشش کمیته هستن ،باور کن خیلی‌هاشون انواع عمل و بهترین گوشی و لباس ها رو دارن 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!