2777
2789
عنوان

باورم نمیشه

259 بازدید | 28 پست

امروز روز 29 سیکلمه و باید پریود میشدم که نشدم، صیح که قشنگ فکر میکردم الان برم دسشویی پری شدم. که خدا رو شکر اشتباه فکر میکردم. 

انقدر بی صبر و طاقتم، از روزی که اقدام کردم هر دو سه روز یه بار بی بی چک گذاشتم و کاملا منفی بود. آخریش هم روز چهارشنبه بود و دریغ از یه هاله...

همه ش دل دل می کردم که امروزم بذارم یا نه ؟ صبح رفتم داروخانه بسته بود گفتم ولش کن قسمت نیست یکی دو روز دیگه صبر میکنم.

شرکت برقا رفت و من باز وسوسه شدم از فرصت استفاده کنم بدو بدو رفتم داروخانه و خریدم.

تو دستشویی هم برق نبود با یه مصیبتی با فلش گوشی نگاه کردم ، خط دوم کم کم و به صورت هاله ای اومد. همه ش فکر میکردم توهم زدم و نور فلش باعث شده خط چک رو دو تا ببینم. با شک بیبی چک رو شستم گذاشتم جیبم و اومدم بیرون. یه ربع بعد طاقت نیاوردم رفتم تو راهرو که نگاش کنم و دیدم بللللله دو تا خط کامل و واضحه. 

الهی شکر ، از ته دلم دعا میکنم قسمت همه ی اونایی که منتظرن، بشه. و انشالله که نی نی منم صحیح و سالم و صالح بیاد بغلم. 

فقط 34 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی مبارکت باشه واس من‌دعا کن‌واسه زندگیم من بچه دارم ❤️🦋

الهی که همه چی تو زندگی پر از شادی و خیر و برکت و سلامتی باشه، منم دعا کن که این نی نی برام به سلامتی بمونه .

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزممممممم🥺💋

قلبممم ایشالا ک بسلامتی بغلش میکنی نی نیییییی و

ایشالا ک سر سایه پدر مادر بزرگگگگگگگگ شه🥺💖🫂

ایشالا ک بقیه اقدامیا هم مامان شننن❤️

گویند لبِ یار کند رفع عطش را                                       من هر چ مَکیدم لبِ او، تشنه ترم کرد.✨️♥︎

الهی که همه چی تو زندگی پر از شادی و خیر و برکت و سلامتی باشه، منم دعا کن که این نی نی برام به سلامت ...

سالم ب دنیا میاد دورت بگردم هر شب سوره یس دست بزار رو شکمت بخون تا بچه ب دنیا بیاد 

ببخشید تو ماه چند بار اقدام کریذید که باردار شدیدبعضیا میگن یروز درمیون و منظم واقعا بایذ اینجوری با ...

من سیکلام بین 28 تا 34 روز متغیره

ماه قبل 29 روزه بود 

این ماه 12 و 15 و 17 

از کیت تخمک گذاری هم می تونید کمک بگیرید اگر دقیق 28 روزه نیستید. اگرم 28 روزه باشید که خب 14 تخمک گذاریه و 12 و 14 و 16 خوبه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزممممممم🥺💋قلبممم ایشالا ک بسلامتی بغلش میکنی نی نیییییی وایشالا ک سر سایه پدر مادر بزرگگگگگگگگ ...

الهی آمین 

از ته ته دلم دعا میکنم که همه ی چشم انتظارا به زودی و خیر وسلامتی بیان خبر خوش بدن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من سیکلام بین 28 تا 34 روز متغیرهماه قبل 29 روزه بود این ماه 12 و 15 و 17 از کیت تخمک گذاری هم می تو ...

اهان نه من اصلا نوجه نمیکنم .چون دوس دارم شوهرم اشتیاقبیشتر نشون بده دوس ندارم بگم مثلا سه روزه موقعشه پس..