2777
2789
عنوان

نامزدم و دارم به جدایی فکر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 28 پست

خوب تو هنوز سر خونه زندگی نرفتی این رفتارارو می‌کنه بری سر خونه زندگی خدا به خیر کنه

اگر میبینی اشتباه انتخاب کردی خجالت نکش

دوران نامزدی عقد دوران تجدید نظر هست که دو نفر همو سبک سنگین کنم اخلاق هم دستشون بیاد شکر که فیلم بازی نکرد و شناختیم اگر میتونی کنار بیای ازدواج کن نمیتونی جدا شود  

زندگی با آدم خسیس و چشم تنگ و دهن بین خانواده خیلی سخته

گریه زاری هم ندارها سرت بالا بگیر اگر نتیجه رسیدی نمی‌خوایم جدا شو

مهربان نبخش هر چقدر گذاشتین همون بگونمیدونم ۱۴ سکه و باقیش می‌بخشم بزار کنار فیلم هندی بیاد دیدی انگار

ببین لباس و پوشش خوب مناسب تو نشانه خوش سلیقه بودن و مایه افتخار سربلندی نامزدت هست حالا پول لباس و..خودت دادی اشتباه محض کردی و این نشون میده اون فرد هنوز اونقدر فهم شعور پختگی نرسیده که ازدواج کنه.

حرفام دقیق بخون و فکر کن بهش

الان زمان سبک سنگین تجدید نظر هست 

از ابروت نترس  خون دل بخوری خودت ملت  نفهمن که ابروت میره؟؟

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
وای از اول چرا راضی به ازدواج باهاش بودی؟!؟

چون اولش خیلی آرمانی اومد  جلو حتی من دوره آشنایی داشتم خیلی اوکی بود میرفتیم بیرون میگفت برو لباسفروشی هرچی میخوای بردار ...برام پول کارت به کارت می‌کرد یه پسر ایده آل خودشو نشون داد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب تو هنوز سر خونه زندگی نرفتی این رفتارارو می‌کنه بری سر خونه زندگی خدا به خیر کنهاگر میبینی اشتبا ...

متاسفانه رابطه داشتم و خونوادم دارن فکرو خیال میکنن شهر کوچیک داریم زندگی می‌کنیم و واقعا خیلی رو تصمیمم تاثیر داره اینا 

متاسفانه رابطه داشتم و خونوادم دارن فکرو خیال میکنن شهر کوچیک داریم زندگی می‌کنیم و واقعا خیلی رو تص ...

صبر

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم
متاسفانه رابطه داشتم و خونوادم دارن فکرو خیال میکنن شهر کوچیک داریم زندگی می‌کنیم و واقعا خیلی رو تص ...

من خیلی شنیدم اگ بری پزشکی قانونی برا طلاق ولی بگی رابطه نداشتی میگن باکره ایی 

باوکبل و مشاور مشورت کن 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اینکه رابطه داشتی یا نداشتی مهم نیست اصلا فکر کن عروسی کردی بعد طلاق گرفتی 

ولی بری غریبی بیشتر اذیتت می کنند

ببین اینکه رابطه داشتی دلیل نمیشه.مهریه الان چقدره ؟شاید داره اموالشو انتقال میده که پیداش نیست.

۱۴تاست واقعا دیگه کلافه شدم بیشتر ناراحت بودن خونوادم اذیتم میکنه 

عزیزم یه بار برای همیشه تمومش کن فوقش یه ماه حرف میشنوی ولی بعدش دیگه بهتر از این سختیاست که تا چند سال هی بسوزی و بسازی و درست نشه 

من نامزدم هنوز دو سال مونده رسمیش کنیم برام پول میزنه میگه دلم نمیخواد کار کنی یا از خانوادت بگیری آبروی تو آبروی منه