2777
2789

من تمام کردم از ماه پیش شروع گردم اتاقها تمیز کردم آشپزخانه فقط مونده بودن تمیز کردن دیوار ها از بالا تا پایین هواکش هود درآمده بود من نفهمیده بودم بعد دیدم تمام بالا دیوار کثیف شده چک کردیم دیدم از این بود 

داخل فر هم کثیف شده بود جوجه توش درست کردم یادم رفته بود سینی بزارم زیرش داخلش افتضاح شده بود دیگه مادرشوهرم گفت کارگر اومد فر و دیوارها برام تمیز کردم 

شما امروز آشپزخانه تمیز کن فردا اتاقها روز آخر هم گردگیری و جارو کن

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

اشپز خانه حالو پذيرايي و اتاق خواب ها واخر سرويسا من  يه هفته هست تموم شده اما بچه هام نميزارن تميز بمونه

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارگرای این دوره کار نمیکنن که. فقط وقت تلف میکنن پول بیشتری بگیرن

اگر مادر شوهرم نظارت کنه صد درصد گارانتی میدک همچین کار میکنه چون ایشون یکم دیکتاتورهای😈

متولد ۷۳ نیستم کاربری برای دوستمه پیامک به خودم نیومد کاربری اونو گرفتم 
زن یا مرد؟ من یه خانم اومد با اینکه خودم هم کمکش کردم یه روز اشپزخونه نصفه شد فقط

یه مرده خیلی کاریه عمقیم تمیز میکنه تو دو روز کل پذیرایی و هال و اتاقارو تمیز کرد تا فرشاش و دیوارا و همه چی خیلیم جون داره . 

بقیه چیزارو مامانم تو دو روز خورد خورد تموم کرد برق افتاد خونمون😍

🖕hating me ,wont make you,any prettier
اگر مادر شوهرم نظارت کنه صد درصد گارانتی میدک همچین کار میکنه چون ایشون یکم دیکتاتورهای😈

چه خوب . ماهیچ کدوم زبون نداریم.

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

کارگرای این دوره کار نمیکنن که. فقط وقت تلف میکنن پول بیشتری بگیرن

ماام خیلی عوض کردیم تا یه ادم درست پیدا کردیم زنا ک هیچی کلا میان خاطره و بدبختیاشونو بگن ادن از سر دلسوزی بهشون پول میده ن برای کارشون 

🖕hating me ,wont make you,any prettier
ماام خیلی عوض کردیم تا یه ادم درست پیدا کردیم زنا ک هیچی کلا میان خاطره و بدبختیاشونو بگن ادن از سر ...

اره من کلی کارگر عوض کردم اخرش همشون یه جورن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

وای وای کدام شیرین من فردا برات پستش کنم

😃😃😃

من اول داخل کمدهارو تمیز کردم،بعد داخل کابینت

امروز یخچال و فریزر ،شنبه دیوار اشپزخونه و درب های کابینت،اجاق و هود

فرداش گردگیری سقف و شیشه ها 

پردو لحاف هارو میشورم،جارو میکشم بعد تمام

سرویس ها هم عهده همسرم

من بخاطر کمردردم هرروز یکاری میکنم

ﺭﺍﺯ ﺁﺭﺍﻣﺶ، ﺩﺭ ﺭﻫﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﺫﻫﻦ ﺍﺯ ﻧﮕﺮﺍﻧﯽ ﻫﺎ و توکل و شکرگزاری از خداوند است💚
بگرد دنبال یه مرد جون داره باوجدان کاری . 

اووووف دیگه خودم کارامو کردم کم کم

آه بابا شماها چرا این قدر فعالین یه کارگر بیارین تموم شه بهر دنبال کارش

من کارگر میاوردم خیلی بدن هی باید بگی این کارو کن اون کارو کن وقتی میره میبینی اینجا اونجا رو پیچونده یا در حال ور ور حرف زدن هستن و مخ آدمو گاز میگیرن یا میگم اینو نمیخوای بده من اونو بده من...انقدر بدم اومد گفتم نمیخوام تا توان دارم خودم انجام میدم. ی تکونی هم به خودمون بدیم بد نیست

ادم وقتي تن خودش سالمه چرابايد كارگربگيره به نظرم كارگرواسه وقتيه كه ادم نيازداشته باشه 

نه عزیزم کارگر برای روزی که نخوای ناخونا و پوستت خراب بشه و بخوای راحت بنشینی و قهوه بخوری😘

من کارگر میاوردم خیلی بدن هی باید بگی این کارو کن اون کارو کن وقتی میره میبینی اینجا اونجا رو پیچوند ...

نه واسه من ماهه خودم می رم بیمارستان مادر شوهرم که شدید وسواس داره و دیکتاتوره را جای خودم می‌گذارم همچین نیست به بیا و ببین