2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا معتقدها بیان

89 بازدید | 9 پست

شده کسی از اقوام مثل پدر ، مادر پدربزرگ مادربزرگی کسی فوت شده داشته باشین ولی به خوابتون نیاد یا صداتون رو نشنوه وقتی صداشون میکنین یا مشکلی دارین

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه ربطی داره مگه فیلم هندیه ؟

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

چه ربطی داره مگه فیلم هندیه ؟

فیلم هندی چبه ؟ مثلا فکر کن مشکلی داری پدرت به رحمت خدا رفته دور از جونش باهاش حرف میزنی میخوایی دعات کنه و... کجاش به فیلم هندی خورد

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

فیلم هندی چبه ؟ مثلا فکر کن مشکلی داری پدرت به رحمت خدا رفته دور از جونش باهاش حرف میزنی میخوایی دعا ...

من خیلی ساله بابا و مامانم فوت کردن ولی تا حالا چنین انتظاری نداشتم چون میدونم از این دنیا رفتن

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .