2777
2789

الان   سه   ساله   به یه گردش  درست  حسابی   نرفتم  

عروسی  یکی   از   فامیلای   نزدیکمون   بود   نرفتم  

هیچ   خوشگذرونی   نداشتم  کل   زندگیم    شده   درس،درس،درس   سه   سال   از   عمرمو   عملا   تلف   شد   بخاطر   اینکه    کنکور   قبول   بشم   واس   پزشکی  

نشد،  نتونستم  

حالا   از   اشناهامون    هستن دوتا خواهر  بودن     ۲۴   ساعته   تو   مهمونی  و  خرید  و   پارتی  و  این  کشور  و   اون   کشور   تو  گردش  و   تفریح   خدا   شاهده  یک   کلمه   درس   هم    بلد   نبودن   حالا  به  قدرت  پول  بابا   یکیشون   پزشکی   میخونه   یکیشون   دندون پزشکی تو  المان  

با   ماهی   یک   میلیارد   پول  تو  جیبی  

واقعا   اخه    چرا  

اون   ارزوهایی   که  من   دارم  رو   اونا    دارن    زندگی    میکنن   من با  کلی   تلاش   به   چیزی   نرسیدم   اونا  بدون   هیچ   زحمتی   بهش   رسیدن  

کنکور   هم   که   شده  فقط   سهمیه  

هر چی   از  اطرافیان    رشته های    خوبی   اوردن   همشون   سهمیه   داشتن   

الان   من   که   نه   سهمیه   دارم   نه   پول   میلیاردی   باید   بشینم    حسرت   بخورم  و   به   یه  رشتهی   مسخره     قانع   باشم  ؟

یا   پشت   بمونم   دوباره   یک   سال   همون   درسا   همون  کتابا   که   حالا   بازم   مشخص   نیست   چی   میشه   

بخدا   دیگه   بریدم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بشین بخون. به خودت بفهمون همیشه دنیا پر از بی عدالتیه. حتی تو پیدا کردن کار، حتی تو ازدواج... کلا تو ...

چقدر   بخونم   وقتی    تهش    یکی   که   سهمیه   داره   رو   میان   مینشونن   جای   من 

بشین بخون. به خودت بفهمون همیشه دنیا پر از بی عدالتیه. حتی تو پیدا کردن کار، حتی تو ازدواج... کلا تو ...

سه سال کنکور داده و از همه چیش زده اگه تلاش نمیکرد باز میشد گفت بمون و صدتو بذار

کنکورم هر سال سخت میشه بره دانشگاه بهتره .

مگر اینکه رتبه اش نزدیک پزشکی باشه و پایه اش خ خوب

سه سال کنکور داده و از همه چیش زده اگه تلاش نمیکرد باز میشد گفت بمون و صدتو بذارکنکورم هر سال سخت می ...

نه   سه  سال   پشت   نبودم  

سال   اوله   که   کنکور   دادم  

از   سه   سال  منظورم   پایه  ی   دهم  .یازدهم   دوازدهم   هست  

مقطع   دبیرستان    که  واس   کنکور  خوندم 

پیرا   پزشکی   قبول   میشم  

ولی   دوست  ندارم