2777
2789
عنوان

فقط به خدا دل ببندین بخدا شوهر بدرد نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 61 پست
نیاز جنسی اره اگه امتحان نکنی تو دلت میمونهولی جز بدبختی چیزی ندارهماقبل از ازدواج چه نقشه های م می ...

خب اگ اینجوری بود خدا هیچ کسو جفت نمی افرید همه رو بدون شهوت و.... می افرید

خودش ی چیز بهتر میدونسته 

خیلیا هم از ازدواج کردن راضین 

خیلیا هم ناراضین

الله اعلم

نظرها متفاوته و همینطور زندگی ها والا من بدون شوهرم میمیرم تو خونش راحترین با اسایش ترین زندگی رو دا ...

خیلی خوشحال شدم واقعا انشاءالله بمونین 120 سال پای هم زیر سایه خدا اهل بیت.. برامنم دعاکنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگ اینجوری بود خدا هیچ کسو جفت نمی افرید همه رو بدون شهوت و.... می افریدخودش ی چیز بهتر میدونسته ...

من باازدواج مخالف نیستم خیلی خوبه دوری از گناه و سنت پیامبرهست.. گفتم دل نبندین فقط

خب اگ اینجوری بود خدا هیچ کسو جفت نمی افرید همه رو بدون شهوت و.... می افریدخودش ی چیز بهتر میدونسته ...

خودم انتخاب درستی نکردم.. اما کلا میگم با چیزهایی امتحان میشیم ک دل میبندیم بهشون

خیلی خوشحال شدم واقعا انشاءالله بمونین 120 سال پای هم زیر سایه خدا اهل بیت.. برامنم دعاکنین

خیلی ممنون عزیزم 

براتون دعا میکنم معجزه ای بشه در بهترین حالت زندگی قرار بگیری

نه من دل بستن رو گفتم نباید به کسی دل بست

منم همینو میگم میگم نباید در حد خدا به کسی دل بست فقط خودشو عشقه همه میان و میرن فقط خودشو عشقه

آقاااایون اوزگللل چتونه درخواست دوستی می‌فرستین برین گم شین . درخواست دوستی ممنوع حتی خانمای گل 

آفرررین عزیزم دقیقا درستهه

دوستان منطور ایشون این نیس ک ازدواج نکنید یا محبت نکنید میگن دل نبندین

ینی یکیو اونقدر نخواین ک براتون بشه خداا جای خدا حواستونو پرت کنه از خدا و یاد خدا  اونوقت ازت گرفتع میشه....

خودم انتخاب درستی نکردم.. اما کلا میگم با چیزهایی امتحان میشیم ک دل میبندیم بهشون

دقیقا درسته. من فک میکردم شوهرم خداس. انقد دوسش داشتم و بهش اعتماد داشتم که فقط خدا میدونه. ولی تهش با زنای خیابونی و پولی بهم خیانت کرد. اونم بارها. هرچی التماس کردم فایده نداشت عوض نشد. منم بخاطر بچهام جدا نشدم ولی دیگه برام مهم نیس. دیگه خدا مهرشو از دلم برد دیگه اذیت نمیشم زندگی خودمو میکنم

شب های هجر را گذراندیم و زنده ایم !مارا به سخت جانی خود این گمان نبود 🖤

نظرها متفاوته و همینطور زندگی ها والا من بدون شوهرم میمیرم تو خونش راحترین با اسایش ترین زندگی رو دا ...

عزیزم چون شما شوهرتون خوب و امنه دلیل نیست همه اینجوری باشن 

یه نصیحت خواهرانه توی تاپیک های اینجوری خوشبختیتون رو جار نزنید به خدا درست نیست 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود...

من باازدواج مخالف نیستم خیلی خوبه دوری از گناه و سنت پیامبرهست.. گفتم دل نبندین فقط

اخه عزیزم ی حرفی میزنیا

شما وقتی ازدواج میکنی یا باکسی ک دوسش داری ازدواج میکنی ک حس داری بهش ک باهاش همخواب میشی و مجدد بهش نیاز پیدا میکنی ک همخواب بشی و عاطفی هم بهش نیاز داری 

یا با یکی ب اجبار  ازدواج میکنی ک اصن نمیخای طرفمو ببینی چ برسه وابسته ش بشید

با پوست و خون و گوشتم میفهمم و درک میکنم چی میگی 

چند روز پیش ک ب این نتیجه رسیده بودم گفتم تا مثل داستان حضرت یعقوب از یوسف و بنیامین نگذرم نجاتم نمی‌ده 

وقشنگ منو با دور کردن شوهرم ازم امتحان کرد

با گرفتن محبتش ازم امتحان کرد 

روزای سختیه 

این فقط خداست که میمونه