2777
2789

فقط خداست میمونه براتون نه هیچکس من همیشه بااین امتحان شدم با دل بستن و دل کندن اخر میبینم فقط خدا میمونه نه پدر نه مادر نه شوهر..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا من بعد این همه نذر برای ازدواج

انشاءالله خدا یه همسر خوب روزیت کنه اما دل بستن اشتباهه چون دقیقا با همون امتحان میشه ادم...

من فکرنمیکردم شوهرم ی روز دوستم نداشته باشه و همش با مادرش باشه اما اینطورشد... و یه روز بگه دوستت ندارم اما گفت...

فقط خداست که همیشه ادمو میپذیره نه هیچکس باورکنین 

خدا خودش گفته تنها نمونین

نمیشخه ازدواج کرد خدارو هم داشت مگه

چرا هرچی که خودتون بهش میرسید فکر میکنید به دیگران هم نصیحت کنید 

شما فقط بدشانسی اوردی شاید دفعه بعد مرد خوب و خدارو باهم داشتی

خواهش میکنم بلاک و ریپورت بلاگر های دوزاری و بی هنر رو از همین الان شروع کنید تا مثل علف هرز هرروز بیشتر نشن

خدا خودش گفته تنها نمونیننمیشخه ازدواج کرد خدارو هم داشت مگهچرا هرچی که خودتون بهش میرسید فکر میکنید ...

من خدارو دارم نه منظورم دل بستن بود وگرنه منم متاهلم اما