خانما من درس میخونم بعد شوهرم گفت گوشیت باید خاموش باشه منم مامانم چون فشار داره نگرانشم بعد مامانم یه خط گرفت به اسم خودش برام منم ظهر گفتم بذار به دوستم یه زنگ بزنم که شوهرم ازش بدش میاد زنگ زدم بعدش اومدم با اون سیمکارت اشتباهی به شوهرم پیام دادم حالا از ظهر پیگیره به نظرتون بره پلیس فتا بهش میگن به چه شماره هایی زنگ زده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شکاکه به نظرت پلیس فتا میگه به کی زنگ زدم و پیام دادم؟
نه اگه خط به اسم مادرته اصلا چیزی بهش نمیدن حتی به نام خودت هم باشه پلیس فتا بدون دستور قاضی دادگاه چیزی به همسرت نمیده در ضمن قاضی هم اون دستور رو نمیده مکه در مواقع اضطراری جنایت و... کسی به شکاکی شوهر شما توجه خاصی نمیکنه که بخوام بخاطرش اقدامی انجام بدن.
نه خط به اسم مامانته مگه فتا الکیه اصلا نمیگه حسم میگه به دوستت نه به یه مرد پیام دادی و زنگ زدی بخ ...
نه والا تو عمرم غیر شوهرم با هیچ مردی نبودم اونم چون دوسش داشتم باهم بودیم بعدشم ازدواج کردیم ازین دوستم خیلی بدش میاد ولی من دوسش دارم ۹ سال باهم بودیم تو مدرسه خو منم آدمم دوس دارم بهشون زنگ بزنم قرار بود به اونیکی دوستامم زنگ بزنم که اینجور شد اونا اهوازن من یه شهر دیگه
به نظرم احتمالی که شما دادی قویتره که اینقد نگران کرده استاتر رو
نه بخدا تو عمرم غیر شوهرم با هیچ پسری نبودم و نیستم فقط این دوستم و دوتای دیگه نه سال باهم بودیم تو مدرسه منم از اهواز اومدم یه شهر دیگه گفتم حالا که شوهرم با خط خودم نمیذاره با خط مامانم بهشون زنگ بزنم که اینجور شد گفت اگه بفهمم به دوستات زنگ زدی فورا طلاقت میدم روانی منم گفتم باشه