2777
2789
عنوان

خانما بیچاره شدم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 26 پست
اره خط به اسم مامانمه به نظرت پلیس فتا میگه به کی زنگو پیام دادم؟

مثلاهم بگه میخوادچیکارکنه مگه؟

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکاکه به نظرت پلیس فتا میگه به کی زنگ زدم و پیام دادم؟

نه اگه خط به اسم مادرته اصلا چیزی بهش نمی‌دن حتی به نام خودت هم باشه پلیس فتا بدون دستور قاضی دادگاه چیزی به همسرت نمی‌ده در ضمن قاضی هم اون دستور رو نمی‌ده مکه در مواقع اضطراری جنایت و... کسی به شکاکی شوهر شما توجه خاصی نمیکنه که بخوام بخاطرش اقدامی انجام بدن.

شکاکه به نظرت پلیس فتا میگه به کی زنگ زدم و پیام دادم؟

نه خط به اسم مامانته مگه فتا الکیه اصلا نمیگه 

حسم میگه به دوستت نه به یه مرد پیام دادی  و زنگ زدی بخاطر همین اینقدر استرس داری 

الهی شکر ❤️

نه خط به اسم مامانته مگه فتا الکیه اصلا نمیگه حسم میگه به دوستت نه به یه مرد پیام دادی و زنگ زدی بخ ...

نه والا تو عمرم غیر شوهرم با هیچ مردی نبودم اونم چون دوسش داشتم باهم بودیم بعدشم ازدواج کردیم ازین دوستم خیلی بدش میاد ولی من دوسش دارم ۹ سال باهم بودیم تو مدرسه خو منم آدمم دوس دارم بهشون زنگ بزنم قرار بود به اونیکی دوستامم زنگ بزنم که اینجور شد اونا اهوازن من یه شهر دیگه 

به نظرم احتمالی که شما دادی قویتره که اینقد نگران کرده استاتر رو

نه بخدا تو عمرم غیر شوهرم با هیچ پسری نبودم و نیستم فقط این دوستم و دوتای دیگه نه سال باهم بودیم تو مدرسه منم از اهواز اومدم یه شهر دیگه گفتم حالا که شوهرم با خط خودم نمیذاره با خط مامانم بهشون زنگ بزنم که اینجور شد گفت اگه بفهمم به دوستات زنگ زدی فورا طلاقت میدم روانی منم گفتم باشه