چیزی از رحم
تو این شهر ندیدم
جاش اندازه روحیهام، قویام
برای دوییدن سریعم
اولویت هدفام
دوری از بقیهست
وقت یکمی تنهاییه
دیگه وقت لش بازی نی
سر بالایی ما
واسه تو سر پایینی
پیاده گاز بده
بینم چند تا میری
؟#شایع
خوبه روی کیفیتشون هم کار کن. تستا رو تحلیل کن بدون تحلیل تست زدن فایده نداره. دنبال شمردنش نباش.
روزگار همیشه بر یک قرار نمیماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام میشود و بهار میآید.
خوبه روی کیفیتشون هم کار کن. تستا رو تحلیل کن بدون تحلیل تست زدن فایده نداره. دنبال شمردنش نباش.
تستای درستمو تحلیل نمیکنم
غلطارو هم تحلیل میکنم اما نه اونقدر ک بخوام خیلی روشون وقت بزارم در حدی ک بفهمم
چیزی از رحم
تو این شهر ندیدم
برای دوییدن سریعم
اولویت هدفام
دوری از بقیهست
وقت یکمی تنهاییه
دیگه وقت لش بازی نی
سر بالایی ما
واسه تو سر پایینی
پیاده گاز بده
بینم چند تا میری
؟#شایع
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تستای درستمو تحلیل نمیکنم غلطارو هم تحلیل میکنم اما نه اونقدر ک بخوام خیلی روشون وقت بزارم در حدی ک ...
تستا رو یکی در میون بزن برای دفعه اول. اونایی که غلط داری رو هم علامت بزن برو مبحثش توی کتاب رو هم نگاه کن. دفعه دوم که برمیگردی بقیه تستا رو بزن. دفعه سوم همه رو باهم بزن.
روزگار همیشه بر یک قرار نمیماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام میشود و بهار میآید.
تستا رو یکی در میون بزن برای دفعه اول. اونایی که غلط داری رو هم علامت بزن برو مبحثش توی کتاب رو هم ن ...
یکی درمیون سخته بعد یادم میره کدومو زدم کدومو نزدم ولی سعی میکنم تستایی ک میزنم نطالبی ک خوندمو دربر بگیره
چیزی از رحم
تو این شهر ندیدم
برای دوییدن سریعم
اولویت هدفام
دوری از بقیهست
وقت یکمی تنهاییه
دیگه وقت لش بازی نی
سر بالایی ما
واسه تو سر پایینی
پیاده گاز بده
بینم چند تا میری
؟#شایع
شانسیا رو میکنم اونایی ک مطمئنم راه حلو درست رفتمو میگم
چیزی از رحم
تو این شهر ندیدم
برای دوییدن سریعم
اولویت هدفام
دوری از بقیهست
وقت یکمی تنهاییه
دیگه وقت لش بازی نی
سر بالایی ما
واسه تو سر پایینی
پیاده گاز بده
بینم چند تا میری
؟#شایع
یکی درمیون سخته بعد یادم میره کدومو زدم کدومو نزدم ولی سعی میکنم تستایی ک میزنم نطالبی ک خوندمو دربر ...
عزیزم علامت بزن خب. کتاب دم دستت نیست مگه؟
یا بگو تستای فردو میزنم.
حالا اینش مهم نیست ولی اینقدر نشمرشون. روی کیفیتشون تمرکز کن.
عزیزم علامت بزن خب. کتاب دم دستت نیست مگه؟یا بگو تستای فردو میزنم.حالا اینش مهم نیست ولی اینقدر نش ...
آخه پشتیبانم هی میگه ببر بالا حس کردم کم دارم میزنم
چیزی از رحم
تو این شهر ندیدم
برای دوییدن سریعم
اولویت هدفام
دوری از بقیهست
وقت یکمی تنهاییه
دیگه وقت لش بازی نی
سر بالایی ما
واسه تو سر پایینی
پیاده گاز بده
بینم چند تا میری
؟#شایع
آخه پشتیبانم هی میگه ببر بالا حس کردم کم دارم میزنم
پشتیبانتو ول کن. تعداد بالا بزنی نفهمی چی زدی چه فایده داره برات عزیزم؟ من خودم این راهو رفتم کلیم آدم دیدم همه باهم داشتیم درس میخوندیم.