2777
2789
عنوان

روزانه انقدر تست کمههه

60 بازدید | 9 پست

انسانیم 

روزی حدودا ۸ ساعت تا ۹ ساعت مطالعه 

تعداد تست هم از ۱۵۰ تا ۲۱۰ متغیره

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

خوبه روی کیفیت‌شون هم کار کن. تستا رو تحلیل کن بدون تحلیل تست زدن فایده نداره. دنبال شمردنش نباش.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

خوبه روی کیفیت‌شون هم کار کن. تستا رو تحلیل کن بدون تحلیل تست زدن فایده نداره. دنبال شمردنش نباش.

تستای درستمو تحلیل نمیکنم 

غلطارو هم تحلیل میکنم اما نه اونقدر ک بخوام خیلی روشون وقت بزارم در حدی ک بفهمم

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تستای درستمو تحلیل نمیکنم غلطارو هم تحلیل میکنم اما نه اونقدر ک بخوام خیلی روشون وقت بزارم در حدی ک ...

تستا رو یکی در میون بزن برای دفعه اول. اونایی که غلط داری رو هم علامت بزن برو مبحثش توی کتاب رو هم نگاه کن. دفعه دوم که برمی‌گردی بقیه تستا رو بزن. دفعه سوم همه رو باهم بزن.

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

تستا رو یکی در میون بزن برای دفعه اول. اونایی که غلط داری رو هم علامت بزن برو مبحثش توی کتاب رو هم ن ...

یکی درمیون سخته بعد یادم میره کدومو زدم کدومو نزدم ولی سعی میکنم تستایی ک میزنم نطالبی ک خوندمو دربر بگیره

چرا درست‌ هارو تحلیل نمیکنی؟ شاید اشتباه فکر میکردی و شانسی درست شده؟

شانسیا رو میکنم اونایی ک مطمئنم راه حلو درست رفتمو میگم

یکی درمیون سخته بعد یادم میره کدومو زدم کدومو نزدم ولی سعی میکنم تستایی ک میزنم نطالبی ک خوندمو دربر ...

عزیزم علامت بزن خب. کتاب دم دستت نیست مگه؟

یا بگو تستای فردو می‌زنم.

حالا اینش مهم نیست ولی این‌قدر نشمرشون. روی کیفیتشون تمرکز کن.

عزیزم علامت بزن خب. کتاب دم دستت نیست مگه؟یا بگو تستای فردو می‌زنم.حالا اینش مهم نیست ولی این‌قدر نش ...

آخه پشتیبانم هی میگه ببر بالا حس کردم کم دارم میزنم

آخه پشتیبانم هی میگه ببر بالا حس کردم کم دارم میزنم

پشتیبانتو ول کن. تعداد بالا بزنی نفهمی چی زدی چه فایده داره برات عزیزم؟ من خودم این راهو رفتم کلیم آدم دیدم همه باهم داشتیم درس می‌خوندیم.