2777
2789
عنوان

شما عینک فیک دارید یا اصلی

530 بازدید | 59 پست

یکی خریدم چهار تومن فیکه

نمیخوام بزنمش سرمم خیلی گیج میره باش

البته چپوند بهم تهش ی تومن باشه

چون بیمه تقبلش کرد من پول ندادم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ تومان فیک خیلیه .... 

برو بهش بگو میرم اتحادیه شکایت میکنم. 

درسته بیمه پولش رو داده ولی نباید سرتون کلاه میزاشت ، با  ۴ تومان میتونستی اصلی بخری‌

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
اگه بگی چطوری با بیمه خریدی ممنون میشم منم بیمه دارم ولی نمیدونم چطوری برم بخرم باهاش

بیمه تون چیه ؟ باید ببینی اون شرکت بیمه گر چقدر بابت عینک بهتون میده. 

مثلا تامین اجتماعی تا ۷۰۰ تومان میده ، بیمه تکمیلی ها هر کدوم فرق دارن‌

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
۴ تومان فیک خیلیه .... برو بهش بگو میرم اتحادیه شکایت میکنم. درسته بیمه پولش رو داده ولی نباید سرتون ...

من بار اولم بود عینک میخریدم

چی بگم بگم اعصاب ندارم

کد نداره 

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜