2777
2789
عنوان

شما عینک فیک دارید یا اصلی

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 59 پست
بیمه ایران تا سقف ۵ میلیون فکر کنم شایدم بیشتر باشه قیمت جدید دستم نیست پنج میلیون مال سال قبله

اول باید بری معاینه چشم ، بعد معاینه چشماتون و اینکه چشماتون نیاز به عینک داره ، با برگه ای که دستتون دارید میرید عینک فروشی . 

بهتره که عینک فروشی های طرف قرارداد بیمه تون رو انتخاب کنید که خودتون پول از جیب ندین ، بعدا بیفتین دنبال پول گرفتن از بیمه .... 

بعد هر عینکی که انتخاب کردین ، اگر قیمتش بالاتر از ۵ میلیون باشه باید باقیش رو از جیب بدین اگر کمتر باشه که کلش رو بیمه میده. 

تو گوگل سرچ کنید مراکز درمانی طرف قرارداد با بیمه ایران ، بعد عینک فروشی های طرف قرارداد رو انتخاب کنید که بدونید کجا برید. 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خریدم دو نیم تهش ۵۰۰ بیارزه ولی انداخت بهم چون بیمه تقبل میکرد هیچی نگفتم 

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

عزیزم بیمت چیه؟چون من بیمه دارم ولی نمیدونم چطور افتابی بگیرم خودم استیگماتیسم دارم اما خفیفه عینک د ...

طبی افتابی بخر با هر بیمه ای میشه

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

منم خریدم دو نیم تهش ۵۰۰ بیارزه ولی انداخت بهم چون بیمه تقبل میکرد هیچی نگفتم

اره والا مرده شورشون ببرن

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادی گرگانیه😍درباره گرگان سوال داشتید در خدمتم💜💜

عزیزم بیمت چیه؟چون من بیمه دارم ولی نمیدونم چطور افتابی بگیرم خودم استیگماتیسم دارم اما خفیفه عینک د ...

بیمه تکمیلی تقبل میکنه بعضی چشم پزشکیا قرار داد دارن 

اعصاب زیادی ندارم ،حوصله بحث و دعوا برای آدم دنبال دعوا زیاد دارم،گزارشیا تو تاپیکم نیاین برین یه جا دیگه ........

باید پلاریزه میگرفتی بعضیا ب بعضی عینک افتابی ها چشمشون حساسه و زود سردرد و چشم درد میشن شاید هم بهت اصل داده باشه منتهی پلاریزه نبوده... مارکش چی بوده؟

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
چطور تشخیص بدیم عینک آفتابی فیه یا اصلی؟اصلا خوب بودن عینک نشونش چیه اولین باره می خوام بخرمیادمه می ...

همین یو وی فکر کنم بایستی داشته باشه و کد

که وارد سایت بکنیم ببینم اصله یا نه

منم اطلاع ندارم وگرنه بم نمینداختن

طبی افتابی بخر با هر بیمه ای میشه

من بیمه معلم دارم همین کسی که عینک میده تو شهرمون با بیمم میگه اگر بری دکتر مشکل داشته باشی میتونم مشکلتو بنویسم اما عینک افتابی ساده بدم بهت که بیمه پولشو به ما بده 

بیمه تون چیه ؟ باید ببینی اون شرکت بیمه گر چقدر بابت عینک بهتون میده. مثلا تامین اجتماعی تا ۷۰۰ توما ...

چرا بیمه پول عینک افتابی رو میده ولی لمینت و کامپوزیت دندونو نه؟

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿