2777
2789
عنوان

تروخدااا کسایی ‌که نمونه دولتی بودین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 55 پست
من خودم ورودی دوازدهمم زمان شمارو نمیدونمنهمم معدلم ۱۹.۵ بود قبول نشدمبعد همکلاسیم که معدل ۱۵ ۱۶ بود ...

عزیزم....... لعنت کنن این سهمیه رو

اگر امکانش رو داری برای دانشگاه یا بعد از لیسانس از این کشور برو

خیلی ناحقی هست ......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمونه دولتی هستی و تجدید شدی ؟ واقعا داریم به کجا میریم‌‌‌‌.....چه درس هایی افتادی ؟ دیگه در حد افتا ...

چون مدرسه نرفتم تجدید شدم،درسای اولو میتونم برسونم ولس اون فصل‌هایی ک مدرسه نبودم حتی نمیدونم راجب چیه

ریاضی،شیمی،فیزیک زبان

زبانو ک امتحان ندادم

من مدرسه نرفتم فصلای اولو اره میتونم برسونم خودمو ولی فصل‌هایی آخر چون نرفتم حتی نمیتونم کتابو روخوا ...

چرا مدرسه نرفتی ؟ چرا اینقدر دیر فهمیدی که افتادی ؟ کارنامه تون رو کی داده بودن ؟!!

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

آره عزیزم باید امتحان بدیحالا نمیدونم ملاکشون 7 هست یا 14ولی تو که قبلا یه دور کتابو خوندی امشب فقط ...

ملاکشون دهه فک کنم

ولی چون مدرسه نرفتم اون ی فصل اخرو بلد نیستم واسه اون میترسم

من خودم ورودی دوازدهمم زمان شمارو نمیدونمنهمم معدلم ۱۹.۵ بود قبول نشدمبعد همکلاسیم که معدل ۱۵ ۱۶ بود ...

من معدلم نهم ۲۰ بود

نفر دوم نمونه شدم با تراز ۱۸۰ هزار

سهمیه ام نداشتم،دلیل این نمراتم اینه مدرسه نرفتم یازدهم

چرا افتادی خبآخه ۹ تا درس ؟ مگه کلا چند تان ‌...... چرا درس هاتون رو نمی خونین ؟!

نمیدونی چقد به ما سخت میگیرن بچه های کلاسمون همشون برگه های تبصره و انتخاب واحدهاشون رو دیدم اکثرا رو شهریور میبینم اونم نه یدونه درس یه خروار درس آوار شده رو سر هممون

چون مدرسه نرفتم تجدید شدم،درسای اولو میتونم برسونم ولس اون فصل‌هایی ک مدرسه نبودم حتی نمیدونم راجب چ ...

حتی اگر کارنامه تو ندیده بودی 

بازم خودت میدونستی حتما که افتادی .....

آدم اینا رو متوجه میشه خب

باید تابستون درس می خوندی 

دیگه الان برای فردا چیکار میشا بکنی