2777
2789

من ورودی دوازدهمم،۴تا کتاب افتادم

کارنامم بالا نمیومد واسه همین باید میرفتم مدرسه

ولی چون همش ب تعطیلی میفتاد امروز رفتم

الان فهمیدم ۴تا کتاب افتادم،برنامم دیدم هرچهارتاشون پشت همن بدون فرجه،از فردام شروع میشن

من نمیرسم بخونم همرو،حس میکنم بازم میفتم به نظرتون اخراجم میکنن؟

تروخدا اگه اطلاعی دارین بگید از صب کارم شده گریه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمونه دولتی هستی و تجدید شدی ؟ واقعا داریم به کجا میریم‌‌‌‌.....

چه درس هایی افتادی ؟ دیگه در حد افتادن نباید باشی که

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

ببخشید معذرت میخام ولی گه بزنن تو اون نمونه دولتی که دانش اموزش ۴ تارو میوفتهاونوقت منو با معدل ۱۸ ن ...

والا زمان ما امکان نداشت کسی بیفته 

معدل ۱۸ هم قبول نمیکردن ولی اگر ۱۹ به بالا بود احتمالش زیاد بود قبول کنن .... مخصوصا امتحان نهایی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

والا زمان ما امکان نداشت کسی بیفته معدل ۱۸ هم قبول نمیکردن ولی اگر ۱۹ به بالا بود احتمالش زیاد بود ق ...

من خودم ورودی دوازدهمم زمان شمارو نمیدونم

نهمم معدلم ۱۹.۵ بود قبول نشدم

بعد همکلاسیم که معدل ۱۵ ۱۶ بود چون سهمیه داشت قبول شد

همه دوستای سهمیه دارم قبول شدن

منکه از همشون نمراتم بهتر بود چون سهمیه نداشتم قبول نشدم

ببخشید معذرت میخام ولی گه بزنن تو اون نمونه دولتی که دانش اموزش ۴ تارو میوفتهاونوقت منو با معدل ۱۸ ن ...

من مدرسه نرفتم یازدهم بخاطر همین اینجوری شدم پارسال معدلم بالا بود

من نمونه نیستم ولی ۹ تارو افتادم بخدا خیلی ناراحتم میترسم دیپلم نتونم بگیرم کلا

چرا افتادی خب

آخه ۹ تا درس ؟ مگه کلا چند تان ‌...... چرا درس هاتون رو نمی خونین ؟!

اگه قبلا یه دور کتاب هارو خوندی..... و همه شون پشت هم آنفقط نمونه سوال حل کن.......

من مدرسه نرفتم فصلای اولو اره میتونم برسونم خودمو ولی فصل‌هایی آخر چون نرفتم حتی نمیتونم کتابو روخوانی کنم

سطح آموزش واقعا فرق میکنه خودم نمونه هستم اینجا برا 25 صدم دانش آموز بیمارستان بستری شد

یه سری مدارس هم خیلی شل میگیرن که اینجوری میشه