2777
2789
عنوان

رنگ یخچال

91 بازدید | 20 پست

بچه ها یخچالی که دسته اش زنگ زده و ممکنه کلش زنگ بزنه رو چیکار کنم ؟ 

خودم باید اسپری یا رنگ بخرم و رنگ کنم یا ممکنه زشت بشه یا باید ببرم بیرون درستش کنن 

کجا ببرم ؟

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگر شهر بزرگ هستی یک مراکزی هست میبرن تعمیر میکنن درست میکنند میارن من خیلی دنبالش بودم تهران و شهره ...

نه شهر بزرگ نیستم 

نه اسپری نزن . فقط دسته اش رو برچسب بخر بزن . بقیشم مراقبت کن دیگه خیس نمونه مدام خشک کن .

باورت میشه الان اصلا آب بهش نخورده ولی زنگ زده ؟ 

پس چیکار کنم اگه یه وقت جای دیگه اش زنگ بزنه وای خدا 

آخه اجاق گازمم دو طرفش لکه افتاده زنگ زده اونم رنگ نکنم ؟ اونم برچسب بزنم ؟ 

تو شهرتون‌پرس و جو کن ببین انجام‌نیدن از تعمیرکارهای یخچال بپرس

باشه ممنون . مثل اینکه کار من نیست اگه نباشه مجبور میشم برچسب بگیرم 

اگه نباشه غیر از برچسب راه دیگه ای نداره؟

باشه ممنون . مثل اینکه کار من نیست اگه نباشه مجبور میشم برچسب بگیرم اگه نباشه غیر از برچسب راه دیگه ...

منم یخچالم زنگ زده نمیشه کاریش،کنم مگر ببرن بتراشن درست کنن 

بیین دسته یخچالت پیچ داره در میاد یا نه تمیرکار بیار ببینه 

یک سری پیج ها تو اینستا هست تعمیر انلاین فکر کنم بود 

عکس بفرست راهنماییت کنن

فعلا امضا ندارم
منم یخچالم زنگ زده نمیشه کاریش،کنم مگر ببرن بتراشن درست کنن بیین دسته یخچالت پیچ داره در میاد یا نه ...

ممنون عزیزم 💖 نه دسته یخچال پیچ نداره متاسفانه اشکال نداره راهی نیست یه کاریش میکنم

باورت میشه الان اصلا آب بهش نخورده ولی زنگ زده ؟ پس چیکار کنم اگه یه وقت جای دیگه اش زنگ بزنه وای خد ...

اجاق گاز اگه اونجاها داغ بشه برچسب بلند میشه . با جلاسنج و پنبه  میتونی یکم زنگ زدگی رو پاک کنی . بعدم روش روغن بچه یا یه چیزی بزنی هوا نرسه باز زنگ بزنه .