2777
2789
عنوان

ی رفیق داشتم پشت کنکوری بود

442 بازدید | 33 پست

تو مسیرش کلیییی بهش کمک کردم حتی پارسال براش انتخاب رشته کردم چون من خودم ی رشته تاپ بودم بهم پیام میداد سوال میپرسید همه جوره کنارش بودم شده بودم مشاور رایگان اون خانم بعد امسال همه چیز خوب پیش میرفت داره قبول میشه ولی دیگه اصلا ن بهم پیام میده ن سراغی ازم میگیره😂😂😂😂😂من بازم نهایت تلاشمو برای ادم های بی ارزش کردم و بازم شکست خوردم

واقعا فکر میکردم دوستیم چه زود ادما رنگ عوض میکنن واقعا دستم بی نمکه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برعکس دوستتم کسی کوچک ترین کاری در حقم بکنه فراموش نمیکنم حتی ی خانمه ای که بچه بودم بهم خوراکی دادم فراموش نمیکنم یعنی یکی بهم خوبی کنه وقتی توی دوره سختی هستم هر چقدر بعدش دیگه اذیتم کنه به چشمم نمیاد و بازم دوسش دارم 

من برعکس دوستتم کسی کوچک ترین کاری در حقم بکنه فراموش نمیکنم حتی ی خانمه ای که بچه بودم بهم خوراکی د ...

سنگ صبورش شده بودم درد دل میکرد ک حالم بد میشد چون خودم اضطراب مزمن دارم ولی گوش میکردم دیگه اخراش داشت ناله الکی میکرد باورت میشه باز دلداریش میدادم وای تف ب من

فداتشم خودمم دوست داشتم دوست خودم باشم یعنی یکی مثل خودم تو دنیا نبود اینقد احمق و ساده

دور از جون 

من الان پشت کنکوری ام بعد دوستم برگشت اون روز بهم گفت نمیتونی قبول شی 

منم سر این حرفش قطع ارتباطم باهاش

اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم 

دور از جون من الان پشت کنکوری ام بعد دوستم برگشت اون روز بهم گفت نمیتونی قبول شی منم سر این حرفش قطع ...

من حتی تو بدترین شرایط میگفتم تو میتونی از خوشحالی براش جیغ زدم وقتی ترمیم معدلش خوب پیش رفت‌ ولی من سکوت میکنم اشکالی نداره چیزی به اسم کارما وجود داره یروز خوبی های خودشم نادیده گرفته میشه.

من حتی تو بدترین شرایط میگفتم تو میتونی از خوشحالی براش جیغ زدم وقتی ترمیم معدلش خوب پیش رفت‌ ولی من ...

حالا اسی اونو ولش بی منو راهنمایی کن گناه دارم

اگه چیزی نمیگم ب خاطر اینه تعلیق نشم