2777
2789

نمرات دوازدهمم که برای امسالن همه...ریاضی20 زیست19.75...عربی19.5..دینی19.5زبان19.25 فارسی19 فیزیک 19..شیمی18.75..هویت18 سلامت18

نمرات تاثیر مثبت یازدهم پارسال...عربی20 زیست19.5 فارسی19.5دینی19.5 شیمی19.5 زبان19.25

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم

ماشاالله

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم بنظرت چه ترازی میتونه بده؟

من تجربی نبودم عزیزم ولی بنظرم حدودای ده هزار اینارو بده شایدم بالاتر 

پیشاپیش خانوم دکتر شدنت مبارک😍

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

من تجربی نبودم عزیزم ولی بنظرم حدودای ده هزار اینارو بده شایدم بالاتر پیشاپیش خانوم دکتر شدنت مبارک� ...

مرسییی عزیزم خدا از دهنت بشنوه

احتمالش کمهولی خب بازم تراز به کل دانش آموزا بستگی دارهاگه پارسال بود نمی‌داد ولی امسال سخت تر بودهه ...

پزشکی میخوام..

احتمالش کمهولی خب بازم تراز به کل دانش آموزا بستگی دارهاگه پارسال بود نمی‌داد ولی امسال سخت تر بودهه ...

تخمین رتبه بهمنی ویارا 10کا دادن..ولی پیرامید کمتر

بهمنی زیادی خوشبینانس به نظرمبه من ۱۰۲۰۰ تا ۱۰۷۰۰ داد

امسال پایین ترین میانگین 3 سال بوده...بنظرم واقعا احتمالش هست10500 بیاری...من خودم معقول گذاشتم رو 9800 خوش بینانه رو10کا وبدبینانه 9500