2777
2789

شوهرم اسرار داشت با دوستاش که همه هم متاهلن رفتن وان همه دوستاش میشناسم حالا اینکه اجازه دادم بحث جداست اما از این ناراحتم که حتی یک سوغاتی کوچیکم برام نیاورد برای دخترم آورده بود اما برای من که کلی چنتا عکس لوازم آرایش فرستاده بودم نیاورد هیچی گفت همچی گرون و بدرد نخور بوده دوستاش نفری یک عطر برای زنشون آورده بودن اما اون هیچی شما بودین چیکار میکردین خیلی ناراحت شدم 

معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم🌹❤️🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میتونست یچیزی بیاره ک نشون بده به یادته ولی شاید چون خودت لوازم ارایشی فرستادی و گرون بوده فکر کرده چیز دیگ ای بگیره خوشت نمیاد  بهتر بود میزاشتی ب عهده خودش شاید یچیزی میگرفت

یک عدد عقد کرده منتظر تکمیل جهیزیه و عروسی هستم..دعا کنید زودتر خونه دار بشیم و مجبور نباشم با مادرشوهر زندگی کنم    

میکشتمش اعصاب ندارم  

واقعادلخورمیشدم بالاخره میتونست عطری لباسی کیفی کفشی بخره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

میگفتم خوب یچی ب سلیقه خودت میخریدی 

اره ناراحت کننده س حقداری

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

شوهرت بهتر میشناسیهمیشه بهت بی توجه و اهمیت نمیده؟یا دفعه ا‌ولشه؟دیگه مرد چه حالیشه لوازم ازایش بدو ...

قبل رفتن گفتم بخره عکس فرستادم از فروشگاه های معتبر 

معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم🌹❤️🙏🏻

به نظرم خیلی معمولی و بدون دعوا ، بهش بگید من خیلی دوست داشتم که برام سوغاتی یا خرید هرچند کوچک برام می گرفتی، دلم از دستت ناراحته.

ی موقع نگی تو دوسم ندادی و فلان و اگر دوستم داشتی ... این حرف ها رو تو درخواست نگید.