2777
2789

ببینید بیش از اندازه قربون صدقه میره

همش میگه من تیکه تیکه شم برام من قربونت برم 

دردت بخوره تو سر من تو چیزیت نشه این به کنار

مثلا یکاری میخوام کنم میترسه مخالفتشو نشون بده من ولش کنم

شاید نهایتا یبار دوبار با مهربونی فراوان بگه این کارو نکن بعدش دیگه موافقت میکنه

من میدونم خیلی خیلی خیلی بدش میاد رفیق پسر داشته باشم ولی اون روز برا شوخی بش میگفتم رفیق پسر میخوام بعدش خندید گف عزیزم نمیشه

بعدش دید من اصرار دارم یجوری اینگار دو دل بود گف نمیدونم الان فکر میکنی من افکارم قدیمی هست و بدت میاد ازم دیگه ولی خب اگر پسر خوبی باشه عب نداره

ینی میترسه اصلا نظرشو بیان کنه من ولش کنم برم ینی چی اخه؟

بچه ها کلی هم خرج میکنه برام هر شب منو میبره بیرون هزینه های زیاد زیاد میکنه سوپرایزم میکنه

همشم میگه تورو خدا بزار بیام خواستگاری دیگه همش اصرار میکنه بیاد خواستگاری

من حس میکنم خیلی زن ذلیله بدم میاد

کمتر کسی از این رفتارا خوشش میاد 

دوست پسرت محبت ندیدی و ترس  از کنار گداشته شدن و تنهایی داره اگه میخوای کات کنی سریع اینکارو لکن اذیتش نکن گناه داره 

-اختاپوس: فقط یه احمق،وقتی هیچ چیز خنده داری وجود نداره میخنده.‏+پاتریک: تو دنیایی که چیزی واسه خندیدن نداره همون بهتر که احمق باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما دقیقا باید وارد یه رابطه سمی بشید بعدا متوجه میشی که حرفت چقد اشتباهه وگرنه هرچقدم ما بگیم متوجه ...

اخه خیلیا میگن این رفتار از ضعف اون پسره

من پسر ضعیف و ترسو دوس ندارم

میشه بیشتر توضیح بدی ؟

به نسبت سنش باید ضعیف بودن یا نبودنش رو بسنجید اینکه میگی به شما نه نمیگه ببین فقط برا تو این شکلیه یا همه یا فقط کسایی که دوسشون داره،اهل کار هست؟تلاش؟مثلا یه کاری یا مشکلی برات پیش بیاد سعی می‌کنه حلش بکنه یا نه 

به نسبت سنش باید ضعیف بودن یا نبودنش رو بسنجید اینکه میگی به شما نه نمیگه ببین فقط برا تو این شکلیه ...

سر کاره بله

با بقیه این شکلی نیست فقط با من اینجوریه 

همش میگه پارتنر ادم باید اولویت زندگی باشه من برای بقیه این شکلی نیستم

و اینکه 22 سالشه

اره مشکلی پیش بیاد برام سفت سخت پشتمه