2777
2789
عنوان

این شاید آخرین تایپیک من باشه🌱🌱

171 بازدید | 15 پست

چقدر گفت و گو با بعضی آدما میتونن تو وجودت تاثیر بذارن

امروز به طور خیلی اتفاقی با همکلاسی دوست دوستم  ۲ تایی رفتیم بیرون 

تازه فهمیدم من کجا اونا کجان  تو خیابون قدم میزدیم میشناختنش ( پدرش تو کار بساز بفروشه مادرش پزشکه و جزو پولدار ترینا تو شهرمونن)     داشتیم راجب رمان ها + کنکور حرف میزدیم  اسم مترجما رو بلد بود و داشت بعضیا رو دیس میکرد که فلان کتاب با این مترجم خوبه این گوشی اینطوریه اون نشر اینطوری 

بعضی از کتاب که میگفت و معرفی میکرد انقدر اسمش عجیب بود که فکر کردم داره از توی منو ی کافه های ادایی  میخونم و حتی گفتنش هم برای سخت بود 

ایشون هم مثل من پشت کنکور میخواستن بمونن با این تفاوت که تراز من ۷۵۰۰ بود و تقریبا هیچی خوب نمیتونم ولی ایشون ۸۶۰۰ بود  چقدر خانواده ی بزرگی بودن و تو این ۱۷ سال زندگی کرده بود  ۳ نوع موسیقی ۲ نوع زبان و.... 

.

یه خورده خجالت کشیدم برای خودم  و زندگی که براش تلاش نکردم ولی خوشحال شدم که هنوزم همچین ادمایی هستن 

.

.

من که نمیتونم وضعیت  فیزیکی محیطم رو فعلا  تغییر بدم ولی حداقل میتونم شروع کننده ی راهی باشم 

میخوام بجنگم برای خودم🌱🌱🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا محیط و خانواده هم خیلی تاثیر داره دوره ما هر کس کلاس زبان رفته بود زنگ زبان راحت بود ما که خان ...

وای از دست دخترم اینقد حرص میخورم ک..

۹و نیم سالشه.فرستادمش کلاس زبان،میگه علاقه ندارم.سخته و... هرچی میگم بعدا پشیمون میشی قبول نمیکنه. الانم ک ول کرده کلاسشو

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
وای از دست دخترم اینقد حرص میخورم ک..۹و نیم سالشه.فرستادمش کلاس زبان،میگه علاقه ندارم.سخته و... هرچی ...

حیفه واقعا حیفه بگو وقتی راهنمایی رفتی تو مدرسه مجبوری زبان بخونی از دوستات عقب می افتی

خانواده خانواده خانواده

دغدغه هاش دربرابر دغدغه های من خیلی متفاوت بودن 

اون دغدغه ش این بود تدریس ویالون رو ول کنه یا نه اگه پشت کنکور بمونه من دغدغم این بود باشگاه برم یا نه👩‍🦯🕳

شاید اگه تو هم این مقدار پول داشتی میتونستی موفقیت کسب کنی به هر حال حسرتش رو نخور و زندگی خودت رو پ ...

حسرت که نمیخورم اتفاقا خوشحالم با یه همچین آدمی که برای خودش هدف داره آشنا شدم