2777
2789
عنوان

دیشب پدر و مادرشوهرم اینجا بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا مادرشوهرم میاد خونمون موقع رفتن . یک بشقاب و لیوان و چاقو و ظرف درب دار از خونه ما بر میداره

کلا چاقوهای دسته‌ سفید و قرمز جهبزیم هیچی نمونده. 

رفتم دوباره دو دست خریدم. 

ظرف های فریزری  درب دار را توش غذا میریزه می‌بره !

لیوان دسته دار می‌بره 

یکبار نزدیک بود بشقاب نذری که همسایه آورده بود با خودش ببره 

حالا مادرشوهرم میاد خونمون موقع رفتن . یک بشقاب و لیوان و چاقو و ظرف درب دار از خونه ما بر میداره

کلا چاقوهای دسته‌ سفید و قرمز جهیزیم هیچی نمونده. 

رفتم دوباره دو دست خریدم. 

ظرف های فریزری  درب دار را توش غذا میریزه می‌بره !

لیوان دسته دار می‌بره 

یکبار نزدیک بود بشقاب نذری که همسایه آورده بود با خودش ببره 

عقد که بودم ۱۹ سال قبل همسرم تو یه مدرسه ی غیرانتفاعی معلم پاره وقت بود دم عید از طرف مدرسه دو کیلو ...

بحث‌خوردن نیست

آدم تعجب میکنه خودشونو‌ مالک همه چی میدونن خودخواهن

بنفشه🍃

الان اون خربزه برده تو کاری از دستت برمیاد؟😐ول کن واسه دوتا خربزه حالا انگار حرص بخوری برمیگردن خرب ...

نه میدونی چون تفکر پشتشو میدونم ناراحتم

میدونم از خودخواهیش برده

الانم میگه دیشب من گفتم ببرم

ولی میدونم دروغ میگه

بنفشه🍃

نه میدونی چون تفکر پشتشو میدونم ناراحتممیدونم از خودخواهیش بردهالانم میگه دیشب من گفتم ببرمولی میدون ...

ول کن بیخیال اصن مهم نباشه برات از الان بخای خودتو اذیت کنی سر هر چیزی چار روز دیگه اعصاب و روانی برات نمیمونه اهمیت نده