2777
2789
عنوان

همسرم بخاطر جاریم با من بحث میکنه

192 بازدید | 5 پست

یک جاری دارم خدا ببخشه واقعاااا بی ادب و بداخلاق و حسوووود.

ولی چون همسرِ داداشِ محبوبِ شوهرم هست خیلی دوسش داره.

کارهایی که این جاریم با مادرشوهرم میکنه توی زندگی همه قفله اینقد بی ادبه.

شوهرشم عین کوه پشتشه.

من اگه یکی از این کارهارو انجام بدم شوهرم تا روزها با من سرسنگین هست اما با جاریم انگار نه انگار

بعد از دعوای بدی که داشتن منم با شوهرم سرسنگین شدم که دیگه حق نداری باهاش گرم بگیری.

چطور زندگی خودت رو هم میریزی سر یک کار کوجیک من. اما جاری نه! عین خیالت نیست جوری به مامانت توپیده که بنده خدا فشارش رفته رو ۱۸.

حالا از شوهرم از من ناراحته که نه من طرفش رو نگرفتم.

پر از خیال🙂‍↔️

خوب کردی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی ب نظر من ربطی ب شوهرت نداره

وقتی شوهر خودش بهش چیزی نمیگه ب برادرشوهر چ ارتباطی داره؟؟

شوهر شما مسئول زن و زندگی خودشه و میتونه برای زن و زندگی خودش ۴ چوب مشخص کنه ک با اطرافیان چ برخوردی داشته باشن ولی برا جاری ک نمیتونه ۴ چوب تعیین کنه