2777
2789
عنوان

تن ماهی با تیکه های فلفل تند😉

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 33 پست
گوجه خام یا پخته؟

سلیقه خودته دیگه من تن ماهی رو زیاد چیزی اضافه نمیکنم یکم برنج شل بعدش تن ماهی آبلیمو فلفل سیاه شما که خودش فلفلی هست کلا غذا هر چقدر مواد تشکیل دهنده اش کمتر باشه خوشمزه تره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلیقه خودته دیگه من تن ماهی رو زیاد چیزی اضافه نمیکنم یکم برنج شل بعدش تن ماهی آبلیمو فلفل سیاه شما ...

مرسی خانم گل

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
سلیقه ای هست دیگه .فقط با دوغ و ماست سرو نکنید که مسمومیت میاره. کیدراما بین های عزیز (خانم فقط) گرو ...

عزیزم میشه یه سینمایی کره ای قشنگ معرفی کنی ؟

دختر قرن بیستم رو دیدم و‌ لذت بردم

بچه هاتون میتونن بخورن ؟

پسر کوچیکه میخوره کلا غذای تند دوست داره از اول عادت کرده 

بزرگه تازه اومده پیشمون اون عادت نداره کلا فلفلو ماام غذاهامون تنده برای اون جدا میذارم

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

عاشقشم پلو تن درست میکنم با سالاد ماکارونی

پلو تن چه موادی میزنی ؟ 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht
پسر کوچیکه میخوره کلا غذای تند دوست داره از اول عادت کرده بزرگه تازه اومده پیشمون اون عادت نداره کلا ...

عزیزم ای جان .... انشاالله همیشه جمعتون جمع باشه به خوشی

عزیزم میشه یه سینمایی کره ای قشنگ معرفی کنی ؟دختر قرن بیستم رو دیدم و‌ لذت بردم

با تو بودن

در عشق و افسار

در روز عروسی تو .

اگر کیدراما هستی داخل گروهمون بیای خوشحال میشیم.

کیدراما بین های عزیز (خانم فقط) گروه داریم داخل تلگرام راجع کیدراما صحبت میکنیم با نی نی سایتی های کیدراما بین. فقط راجع داستان های کیدراما صحبت میکنیم و من کلیپ کیدراما میفرستم.شما هم اگه دوست داشتین از کیدراما هایی که دیدین کلیپ بفرستین.برای دریافت لینک درخواست دوستی در سایت بدین تا در پی وی لینک ارسال کنم.

عزیزم ای جان .... انشاالله همیشه جمعتون جمع باشه به خوشی

فدای دل مهربونت بشم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

پلو تن چه موادی میزنی ؟

پیاز تفت میدم سیب زمینی نگینی اضافه میکنم  تن ماهی میریزم تفت میدم یه قاشق کوچولو رب میزنم 

برنج هم کره و کشمش میزنم با مواد پلوتن مخلوط میکنم سبزی شوید هم به برنج میزنم

تو سالاد ماکارونی هم ریختم محشر شد 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

فدای دل مهربونت بشم

خدا نکنه خانم گل ...خدا سایه تو حفظ کنه عزیزم

پیاز تفت میدم سیب زمینی نگینی اضافه میکنم تن ماهی میریزم تفت میدم یه قاشق کوچولو رب میزنم برنج هم ک ...

نوش جان