2777
2789
عنوان

تن ماهی با تیکه های فلفل تند😉

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 33 پست
بچه هاتون میتونن بخورن ؟

روش تن ماهی من این

سیب زمینی سرخ میکنم

پیاز تفت میدم تنم میریزم توپیاز تفت میدم

ربع اب قاطی میکنم روغن جوش اومد ربع اب میریزم تو روغن داغ بعد یکم اب ربع جمع شد سیب زمینی تن میریزم تو تن ماهی

برنجم دم کشده اماده میریزم سربرنج میخوریم اینقدر ک خومشزس نگو 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
روش تن ماهی من اینسیب زمینی سرخ میکنمپیاز تفت میدم تنم میریزم توپیاز تفت میدمربع اب قاطی میکنم روغن ...

نوش جان ...

منم دقیقا همینجور موادشو میپزم البته ما با نون میخوریم برنج قاطی نمیکنم

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوش جان ...منم دقیقا همینجور موادشو میپزم البته ما با نون میخوریم برنج قاطی نمیکنم

برنج خوشمزه تر

برا ساندویچ اره بدون ربع باید باشه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

ببین سلیقه ایه من خوم عاشق غذای تندم 

اما بهترین گزینه به نظر من  اینه برنج دم بدی وقتی دم کشید تن ماهی رو بریزی تو پلو خوب هم بزنی 

اینطوری تندیش با پلو مخلوط میشه و کم میشه 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم