2777
2789
عنوان

الان برق نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 18 پست

به قول یه آقایی اینقدر نفرین کردیم گردنشون کلفت تر و هارتر شدند بیایم دعا کنیم اینقدر عمر کنن که بدبختی شون رو ببینیم

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

عزیزم میدونستی چنتا از نیروگاه های بزرگ کشور و به بهانه تعمیرات تعطیل کردن تا تولید برق کم بشه این ا ...

سوخت ماذاد حذف کردن ب هوای اینکه ناسالم

من ری..دم تواون مغز کوچیکش

یکی مثل اهواز

کرمان تهران و خیلی جاهای دیگه هوای سالم دارن 

ک سوخت ماذاد حذف کردین برا هوا سالم 

اگه هوا سالم چرا نصف مملکت تو بیمارستانن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به قول یه آقایی اینقدر نفرین کردیم گردنشون کلفت تر و هارتر شدند بیایم دعا کنیم اینقدر عمر کنن که بدب ...

بدبخت نمیشن بلکه بیشتر سالم ترم میشن 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
سوخت ماذاد حذف کردن ب هوای اینکه ناسالممن ری..دم تواون مغز کوچیکشیکی مثل اهوازکرمان تهران و خیلی جاه ...

این که مال پارسال بود خودشونم اعتراف کردن دروغ گفتن کلا هفت درصد مازوت مال پالایشگاه هاست اینا همش دروغ و بهانه تراشی واسه انداختن کوتاهی خودشون گردن بقیه و در رفتن از زیر بار مسئولیتشونِ

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی