2777
2789

با این حجم شیر خشک در بازار 

چه دلیلی داره که بچه های مردم را بندازی زیر سینت شیر بدی ؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دادم. زایمان که کردم تخت بغلیم طفلی شیر نداشت. با هم زایمان کردیم. دو سری به بچش شیر دادم. میرفتم سینمو میشستم بعد به نوزادش شیر دادم. طفلی همچین سیر شد خوابید. بعدش که میخواستم به بچه خودم شیر بدم دوباره سینمو شستم. بنده خدا خانمه کلی دعام کرد. نه چندشم نشد. طفلی تازه دنیا اومده بود.. مثل برگ گل پاک بود

دو بار پیش اومده 

یکی از دوستانم هم میدونم یکبار پیش اومده براش

نه اصلا حس بدی نداشتم 

تازه یه طرحی اومده بود اون زمان شیرخوارگاه آمنه یکی از بچه ها میگفت بریم بچه ها رو شیر بدیم ولی مخالف زیاد داشت ( در زمان بارداری کلاس بارداری میرفتیم با هم گروه شدیم ۲۰ مامان بودیم )

بچه یک ساله؟؟!! نمیدونم ولی خودم قبول نمیکردم. ولی مطعمن باش بچه یکساله سینه کسی جز مادرشو نمیخوره

اگه تا حالا اصلا از سینه شیر نخورده باشه چی

میدونی میخوام یه پسربچه زیردوسال بیارم از بهزیستی خواهرم بهش شیر بده تا بهم محرم بشه 

دارم فکر میکنم ممکنه خواهرم از این کار بدش بیاد 🥲

منم اجبارا این کارو کردم .نوزاد تازه به دنیا اومده انقدر گرسنه بود که با ولع شیر میخورد بیشتر گریه ام گرفت از شدت گرسنگیش . بعدش هم خیلی قاطع با پدرش برخورد کردم گفتم توی بیابون که نموندیم برو برای این بچه شیر خشک بخر . بعضیا یه افکار مسخره ای دارن که هزار سال هم بگذره درست نمیشن 😒

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من دادم. زایمان که کردم تخت بغلیم طفلی شیر نداشت. با هم زایمان کردیم. دو سری به بچش شیر دادم. میرفتم ...

دقیقا منم رفتم بودم چکاپ بچه خودم سه ماهش بود نوزاد تازه دنیا اومده ۳ روزه بود زردی هم داشت زنه شیر نداشت بچه هم شیشه نمی‌گرفت زن گریه نوزاد جیغ 

رفتم سینمه شستم به زنه گفتم بده من طفلک نفهمید داد بهم بچه رو شیر دادم بچه آروم گرفت زن اینقدر دعام کرد