2777
2789
عنوان

خسته از بچهه داری و

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم خدا را شکر به خاطر این دغدغه‌هاتون.. خدا را شکر به خاطر بازیگوشیهای از سر سلامت بچه‌هاتون... خدا رو صد هزار مرتبه شکر🤲🤲🫶🫶

ای هر که هستی لحظه‌ای در خود نگر باش.... خوبی ولی از آنچه هستی خوبترباش🥰

عزیزم میفهمم پسر من تمام حرفاش چند تا. ففحشه که یاد گرفته مدددام میگه

پسر منم زیاد یادمیگیره تو مهد

هر روزی میاد یه فحش جدید یاد گرفته

ولی از اونجایی ک ما هیچ واکنشی نشون نمیدیم فرداش دیگه اون فحش یادش نیست و تکرار نمیکنه

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

منم  یه بچه دارم  هنوز  نیومده  تو  رحمم   خیلی از دستش  عصبانیم  خیلی منتظرشم  ماه به ماه  از اینکه نیومده  از دستش  کفری میشم  بیا دیگه  خسته شدم  چقد ناز میاری  :((

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم علائمش چی بود که متوجه شدی بیش‌فعاله؟

خطر رو احساس نمیکنه زیاد. 

یه حرف رو باید صد بار بزنم ولی بازم گوش نمیده انگار نمیشنوه و یادش میره.همش حرفای تکراری. بازی تکراری کلافه می‌کنه ادمو. 

اصلا نمیشینه زیاد هممش ورجه وورجه بردم دکتر گفت مثلا بچه همین ببینه بازی نشستنی انجام میده یا بیشتر تحرکی گفتم کلا تحرکی هست حتی اگه تنها باشه.

تو خیابون پیاده رو اصلا دستمو نمیگیره قچفقط میخواد بررررررره دیگه یا علی فقط اصلا موتور ماشین دوچرخه هیچی رو انگار نمی‌بینم.

می‌ره لبه پنجره سر پا وایمیسته😐😐😐 الان یک هفته هست به روش های مختلف سعی کردم حالیش کنم که نکن اما انگار به دیوار میگم 😩 بخدا راه شددم.

بعد کلا بچه سرگردونی هست اصلا نمیدونه میخواد چیکار کنه بازی های این یکی اون یکی کلا تکلیفش روشن نیست با خودش.

عزیزم علائمش چی بود که متوجه شدی بیش‌فعاله؟

خلاصه گفت بیش فعال تکانشی هست باید قرص بخوره اما عجله نکن. 

بزار بره مدرسه ببینیم کلا اوضاعش چطور میشه. معلما چی میگن در موردش! 

بخدا خسته و داغونم.

آها خوابش هم خوب نبود از بچگی اذیتم میکرد خدا نگذره از اطرافیان چقدر منو سر زنش کردن بخاطر موضوعات بچم.

خلاصه اینجوری..

خلاصه گفت بیش فعال تکانشی هست باید قرص بخوره اما عجله نکن. بزار بره مدرسه ببینیم کلا اوضاعش چطور میش ...

عزیزدلم ان‌شاءالله که روز به روز بهتر میشه اروم‌تر میشه

بچه منم خییییلی تحرک داره بازی‌های نشستنی خیلی کم انجام میده مدااام درحال بدو بدو هست حتی وقتایی ک تنهاست

تو پیاده رو دستم و ول میکنه میره 

مدام در حال حرف زدنه

نمیدونم بیش‌فعاله یا شیطونه....

عزیزدلم ان‌شاءالله که روز به روز بهتر میشه اروم‌تر میشهبچه منم خییییلی تحرک داره بازی‌های نشستنی خیل ...

بیشتر زیر نظر بگیرش . شیطونی هم هست اما شیطونی مهار نشدنی دیگه یه نوعی از بیش فعالی هست