2777
2789
عنوان

خسته از بچهه داری و

| مشاهده متن کامل بحث + 358 بازدید | 41 پست
فقط پسرم نیس طفلیکلا زندگیم خیلی عوض شده، خسته از بی پولی و ...پسرم بد دهنهغذا نمیخورهریزه میزه و کم ...

عزیزم میفهمم پسر من تمام حرفاش چند تا. ففحشه که یاد گرفته مدددام میگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دو تا پسر نه ماهه و شش ساله دارم بچه داری واقعا سخته من خودم خیلی وقتا می برم

ولی هر وقت دیدید بچتون خیلی لجبازی می کنه بدونید کمبود توجه داره سعی کنی هر روز حداقلنیم ساعت باهاشون بازی کنید جوری که اونا رییس باشن و همه توجه برای اوناباسه بعد چند روز خیلیییی آرومتر و حرف گوش کن تر می شن زیادم بهشون بکن نکن نکنین من خودم همیشه این کار رو می کنم 

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸
باباش نمیگه؟؟پسر من متاسفانه در پیش بچه. ها یا. گرفت باشم روی مسخره بازی میگه گاهی

عزیزم می دونم سخته من خودم توی موقعیت شمام اما این چیزا توی بچه ها طبیعه به هر حال توی جامعه یاد می گیرن خوششون میاد استفاده کنن زیاد حساسیت به خرج ندید چون اگه بچه لجبازی باشه بیشتر می گه اولش که اصلا واکنش نشون ندید انگار که نشندید اگه دید مدت طولانی داره تکرار می کنه بهش با آرامش توضیح بدیدکه این حرفا زشتن و ما نمی زنیم به مرور درست می شه چون پسر خودمم اینجوریه دیدم

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸

پسرمنم به شدت شیطونه

سه ماهییه میره مهد

اینقد اونجا شیطونی میکنه‌ک وقتی میاد خونه از خستگی دو سه ساعتی میخوابه

وقتیم بیدار میشه خوش اخلاقه

مهد انرژیشو تخلیه میکنه

خودتم یکم استراحت میکنی ک اعصابت راحت میشه واسه ادامه 

بفرستش یه مهد خوب با مربی های خوب و دلسوز

پسر من واسه غذا هم اذیت میکرد ترجیح دادم نهارشم تو مهد بخوره

بد غذاییش هم خوب شده

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد